Haberler

Nepal'de Son 81 Yılın En Şiddetli Depremi! Ölü Sayısı Bini Geçti

Güncelleme:

Nepal'de meydana gelen ve çok sayıda kişinin yaşamını yitirdiği 7,9 büyüklüğündeki depremde bilanço her geçen saniye biraz daha ağırlaşıyor.

Nepal'in başkenti Katmandu yakınlarında 7,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Katmandu'da çok sayıda binayı yıkan deprem, binin üzerinde kişinin ölümüne neden oldu. Görgü tanıkları sarsıntının dakikalarca sürdüğünü belirtti.

81 YILDIR BÖYLESİ OLMUYOR

Yerel saatle 11.56'da yerin 15 kilometre altında meydana gelen depremin merkezinin, Katmandu'nun 77 kilometre kuzeybatısı olduğu açıklandı. AFP'nin haberine göre, Nepal polisi, ülkede son 81 yılda gerçekleşen en şiddetli depremde en az 876 kişinin öldüğünü duyurdu.

Her geçen dakika ölü sayısının arttığı Nepal'e gelen son haberlere göre canını kaybedenleri sayısı bin 251'e yükseldi.

KOMŞU ÜLKELERDE DE HİSSEDİLDİ

Komşu ülke Hindistan, Pakistan ve Bangladeş'te de hissedilen şiddetli depremin etkisiyle Katmandu'daki birçok bina yerle bir oldu. Katmandu'da, 1832'de yapılan tarihi bir kule de yıkıldı. 14 katlı kulenin enkazındaki arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

MUCİZE KURTULUŞ

Felaket bölgesinden zaman zaman sevindiren haberler de geliyor. Göçük altında kalan 1 kişi kurtarma ekipleri tarafından burnu bile kanamadan kurtarıldı. Kurtarılan kişinin gözlerindeki korku ise felaketin sembolü oldu.

İlgili Haberler

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Katmandu Nepal Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (129)

mustafakeserinaskeri:

bütün sorumlu akp! varlığım türk varlığına armağan olsun!

117
21
yanıtYanıtla
MİROĞLU:

Allah yardım etsin. Türkiye olarak ne gerekiyorsa yaparız.

86
13
yanıtYanıtla
Hemşerim Mobil-IOS:

Allah'ım yardımcıları olsun

51
17
yanıtYanıtla
ÜLKÜCÜmobilWeb@haberler.com:

Allah yardımcıları olsun

60
7
yanıtYanıtla
ÜLKÜ OCAKLARINI KAPATMAYA DEVLETIN GÜCÜ YETMEZmobilWeb@haberler.com:

Tanrilar ruhlarini bagislasin. Gok Tanri yine cok kizdi ve depremler basladi.

9
50
yanıtYanıtla
hüsnü:

Burası mıammar değilmi?

49
8
yanıtYanıtla
zekimobilWeb@haberler.com:

Haberin baslıgı cok ilginc. Cesetten toprak fışkırıyor..

52
3
yanıtYanıtla
mhpmobilWeb@haberler.com:

Her haberin yorumlarinida okuyorum da her halukarda akp yi sucluolar ne alaka kardesim ya alakasiz haberlerde bile biz hepimiz kardesiz kurt turk adam icin uqrasio yeter yapmayin artik nankor olmayin bende sevmiorum ama adamin turkiyeyi qetirdiqi seviyeye bakin yiqidi öldür hakkini yeme demisler

35
13
yanıtYanıtla
Ez batmanimeMobil-IOS:

Kılıçdaroğluna sorarsanız AKP nin işidir Recep tayip Erdoğan depremi çıkardı der

14
34
yanıtYanıtla
batmanlımobilWeb@haberler.com:

inek e taparsan

11
36
yanıtYanıtla
Tüm 129 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title