Haberler

112 Personeline Adli Vak'alarda Maddi Delillere Yaklaşım Eğitimi

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme personelleri tarafından 112 acil servis ekiplerine yönelik ‘Adli Vak’alarda Maddi Delillere Yaklaşım’ eğitimi verildi.

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme personelleri tarafından 112 acil servis ekiplerine yönelik 'Adli Vak'alarda Maddi Delillere Yaklaşım' eğitimi verildi.

Bartın İl Sağlık Müdürlüğü İl Ambulans Servisi Başhekimliğinde görevli 157 çalışanın katıldığı eğitimlerde, personellere cinayet gibi adli olaylarda olay yerinde müdahalede bulunan 112 acil ekiplerinin adli vak'alarda, tıbbi müdahalenin yanı sıra hukuki boyutta da doğru yaklaşımı hedeflendi. Eğitimlerde olay yeri, olayın özelliği, gelişebilecek tehlikeler, adli deliller, olayın üzerinden geçen zaman açısından değerlendirilmeler ile ilgili bilgiler verildi.

Olay yerinde görev alan tüm kurumların görevleri kapsamında yaptıkları faaliyet ve uygulamaların diğer kurumların iş ve işlemlerini kolaylaştıracak şekilde kurumlar arası işbirliğini sağlayacak koordinasyonun sağlanması hedeflenen eğitimde olay yerinin doğru ve yeterince değerlendirilmesi, etkin güvenlik önlemlerinin de alınması ve olay yerindeki bulguların gözlenip değerlendirilmesi gibi bilgiler katılımcılara görsel ve uygulamalı olarak anlatıldı. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İl Sağlık Müdürlüğü Bartın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title