Haberler

11.uluslararası Beyşehir Göl Etkinlikleri ve Tarım Fuarı

Beyşehir'de düzenlenecek, 11.Uluslararası Beyşehir Göl Etkinlikleri ve Tarım Fuarı 29 temmuz'da başlayacak.

Beyşehir'de düzenlenecek, 11.Uluslararası Beyşehir Göl Etkinlikleri ve Tarım Fuarı 29 temmuz'da başlayacak.

Festival yapımcısı firmadan yapılan yazılı açıklamada, Beyşehir'de önceki yıllarda Beyşehir Göl Festivali adı altında düzenlenen festivalin bu yıl Beyşehir Belediyesi ile "11.Uluslararası Beyşehir Göl Etkinlikleri ve Tarım Fuarı" adı altında düzenleneceğini bildirildi.

Beyşehir Gölü'nde düzenlenecek etkinliklerde offshore yarışlarının yanı sıra Türkiye Su Jeti Şampiyonası ve Fly Board yarışlarının da gerçekleştirileceği belirtildi.

İlçe ve göl üzerinde ilk kez olacak çok sayıda etkinlik, aktivite ve programın yer alacağı ifade edilen açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

"Daha önce 4 gün olarak gerçekleştirilen festival 20 gün sürecek. Programın ilk günü mehter takımı ve halk oyunlarıyla başlayıp, Mustafa Ceceli konseriyle sona erecek. İkinci günde Orhan Kılıç'ın tek kişilik gösterisi sahnelenecek. Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncularının özel gösterisi ve imza gününün yer alacağı programda Süheyl-Behzat Uygur Tiyatrosu'nun "Marko Paşa" adlı oyunu yer alacak. Abdurrahman Sadien Kur'an-ı Kerim tilavetinde bulunacak. Canavar arabalar ve sirk gösterilerinin izleyenlerle buluşacağı festivalde Türk Yıldızları gösterisi ve offshore yarışları izlenebilecek. Program, Uğur Arslan ve Uğur Işılak konseriyle sona erecek."

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Beyşehir Belediyesi Türkiye Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title