Haberler

11'inci Ulusal Gastroenteroloji Kongresi KKTC'de Yapıldı

11’inci Ulusal Hepato Gastroenteroloji Kongresi, 25 ülkeden yaklaşık 700 profesör ve doktorun katılımıyla Kaya Artemis Otel’de gerçekleştirdi.

11'inci Ulusal Hepato Gastroenteroloji Kongresi, 25 ülkeden yaklaşık 700 profesör ve doktorun katılımıyla Kaya Artemis Otel'de gerçekleştirdi.

350 bildiri sunumu yapılan kongreyle ilgili basın toplantısı düzenlendi. Basın toplantısında kongreyle ilgili olarak konuşan Prof. Dr. AbdülKadir Dökmeci, 2015 yılında Türkiye'de yapılacak olan kongre hakkında bilgi vererek, 6 Bine yakın kişinin katılacağı kongrenin ülkenin tanıtımına da katkı sağlayacağını belirtti.

Kongre Başkanı Prof. Dr. Hasan Özkan da karaciğer hastalıkları ve karaciğer dostu olan bitkilerle tedavi yöntemleri hakkında bilgi verdi.

Basın toplantısında Prof. Dr. Selahattin Ünal, Prof. Dr Necati Örmeci, Prof. Dr. Mehmet Arhan, ve Kongrenin Genel sekreteri Prof. Dr. Şahin Çoban da söz alarak karaciğer hastalıkları hakkında görüş ve bilgilerini paylaştı. 24 Eylül'de başlayan kongre, yarın sona erecek. - LEFKOŞA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title