Haberler

11 İlden Eczacılar Halı Sahada Buluştu

11 ilden eczacıları İzmir’de buluşturan EDAKCUP Halı Saha Turnuvası’nın şampiyonu “Adana Eczaspor” oldu.

11 ilden eczacıları İzmir'de buluşturan EDAKCUP Halı Saha Turnuvası'nın şampiyonu "Adana Eczaspor" oldu.

İlaç dağıtım kuruluşu EDAK, ortağı olan eczacıları, çalışanları, tedarikçilerini ve Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencilerini EDAKCUP Halı Saha Turnuvası'nda bir araya getirdi. İzmir Bornova'daki Altınordu Futbol Tesisleri'nde gerçekleşen turnuvada, sağlık için hareket etmenin önemine dikkat çekilirken, turnuvada slogan "Haydi, harekete geç!" oldu.

Turnuva'yı EDAK Yönetimi, çalışanları ve ortak eczacılarının yanı sıra İzmir ve Trabzon Eczacı Odaları Başkanları da izledi. 12 takımın katıldığı EDAKCUP'ta İzmir, Adana, Aydın, Afyon, Antalya, Denizli, Manisa, Muğla, Samsun, Şanlıurfa ve Trabzon illerinden katılan eczacılar kıyasıya mücadele etti. Zorlu mücadelede kazanan takım Adana Eczaspor oldu. Adana Eczaspor'a şampiyonluk kupasını Trabzon Eczacılar Odası Başkanı Eczacı Halit Hezkil Uslu takdim etti. Turnuvanın ikinci takımı Manisa Eczaspor, üçüncüsü Muğla Eczaspor ve dördüncüsü ise Aydın Eczaspor oldu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ege Üniversitesi Trabzon İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title