Haberler

11. Cumhurbaşkanı Gül Kayseri Valiliği'ni Ziyaret Etti

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kayseri Valiliği’ni ziyaret ederek, Vali Süleyman Kamçı’ya hayırlı olsun dileklerini iletti.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kayseri Valiliği'ni ziyaret ederek, Vali Süleyman Kamçı'ya hayırlı olsun dileklerini iletti.

Kayseri programı çerçevesinde sabah saatlerinde adını taşıyan müzede incelemelerde bulunan Gül, daha sonra Kayseri Valiliği'ni ziyaret ederek, Cuma günü Kayseri Valiliği görevini devralan Vali Süleyman Kamçı'ya başarılar diledi. Kayseri'nin gelişmesi ve ilerlemesi adına Vali Kamçı'nın önemli işler yapacağına inancını dile getiren 11. Cumhurbaşkanı Gül, Kayseri'de bulunan kurumlar ve kişilerin uyum içerisinde çalıştığını, bu durumun da Kayseri'nin ilerlemesi adına bir avantaj olduğunu kaydetti.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Valilik Şeref Defteri'ni de imzaladığı ziyarette, İl Jandarma Komutanı Albay Halil Uysal, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular ve ile diğer ilgililer de hazır bulundu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Kamçı Abdullah Gül Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title