Haberler

11. Cumhurbaşkanı Gül'den Anne ve Babasına Bayram Ziyareti

Güncelleme:

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, memleketi Kayseri'ye gelerek anne ve babasına bayram ziyaretinde bulundu. Gül anne ve babasını ellerinden öpmeyi ihmal etmedi.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ramazan Bayramı'nın 3. gününde memleketi Kayseri'ye gelerek annesi ve babasıyla bayramlaştı.

GÜL'Ü KAYSERİLİ SİYASETÇİLER KARŞILADI

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü Vali Yardımcısı Erdoğan Aygenç, AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, kardeşi Macit Gül karşıladı.

HEMŞEHRİLERİNİN BAYRAMINI KUTLADI

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, karşılama sonrasında yaptığı açıklamasında, "Bayram vesilesiyle tüm hemşerilerimin bayramını kutluyorum. Yakınlarımız Kayseri'de olduğu için onları da ziyaret etmek için buradayım. Allah senesine hepimizi hayırlısıyla eriştirsin. Tüm insanlığın geleceğini Allah iyiliklerle dolu etsin. Memleketimiz için inanıyorum ki güzel günler gelecektir" dedi.

"UZLAŞMA ORTAMININ OLMASI İYİ BİR ŞEY"

Koalisyon çalışmalarıyla ilgili soru üzerine Gül, "Seçim neticeleri ortaya çıktıktan sonra parti başkanları görüşmeye başladı bu iyi bir şey, görüşme uzlaşma ortamının olması iyi bir şey. Bölgede bir çok gerginlikler varken Türkiye'nin istikrarının güçlü olması hem siyasi hem ekonomik bakımdan kaçınılmaz bir ihtiyaç. Umuyorum ki herkes bu sorumluluğun içerisinde hareket ederek nihayetinde milli iradenin ortaya koyduğu çerçeve gerekli çalışmaları yapacaklardır. Zaten de yapıyorlar. Ümit ederim ki başarılı neticelenir" diye konuştu.

AK Parti Kurmayı olarak isminin geçmesi ile ilgili soruya ise 11. Cumhurbaşkanı Gül, "Arkadaşlar biliyorsunuz şu anda herkes üzerine düşeni yapıyor ve yapmaya çalışıyor. Ben de arkadaşlarımın başarılı olmasını arzu ederim. Değerli milletvekilleri, değerli eski büyükşehir belediye başkanımız da var. Şimdi yeni sorumluluklar aldılar. Türkiye'ye hizmet için ellerinden geleni yapacaklardır" diye cevap verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ramazan Bayramı Abdullah Gül Ak Parti Kayseri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (32)

Muss isviçre:

Kayseriden adam çıkmaz.bunlarda yahudi tipi var.dini imanı paradır hep çıkarcıdırlar.gülde nankörün biri mum tarikatı cemaate bağlıdır.

10
15
yanıtYanıtla
Realistt:

Sadece küfür yemek için yazılmış bir yorumcudan ibaretsin. . . Ben Kayseriliyim ve sana hakkımı helal etmiyorum, eğer inancın varsa bunun ağırlığını taşı bakalım

yanıt6
yanıt4
TurkiyeliMobil-IOS:

Adamsin abdullah abi

20
2
yanıtYanıtla
igdirli:

Maşallah ya ne kadar nur yüzlü insanlar sizi seviyoruz sayın cumhurbaskanim

13
4
yanıtYanıtla
Nurhannn:

Eski c.b

yanıt5
yanıt1
endirli:

kim cumhurbaskani ne alaka.

yanıt0
yanıt1
tose:

Çoktaa, TINNN. !!!!!!

2
14
yanıtYanıtla
HANGiSi DAHA NURLU:

rte, mi daha nurlu, yoksa gül, mü daha nurlu, , ? bence gül daha nurlu, , cünkü rte, nin günahlari daha fazla oldugu icin yüzünde hayir yok, ama gül, ün günahlari az oldugundan daha nurlu gözüküyor, ,

9
6
yanıtYanıtla
ALPEREN:

KENDİNİ İNŞALLAH BOZMASIN SİYASETLE KENDİNİ KULLANMA SAKIN

11
3
yanıtYanıtla
nasri:

Anne babasina olan saygisi takdire sayan erdemli ve olmasi gereken bir davranis ama bunun basina servis edilmesi ise manidar

7
7
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title