Haberler

11. Cumhurbaşkanı Gül, Azerbaycan'dan Ayrıldı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Cami çıkışı vatandaşalar ile Abdullah Gül'ün selanlaşması- Kafkas Müslümanları İdaresi Başkanı Allahşükür Paşazade ile vedalaşma- Gül'ün Haydar Aliyev Merkezi ziyareti- Gül'e Bilgi verilirken- Müzeden detaylar- Müze defterini imzalaması 11. Cumhurbaşkanı Gül, Azerbaycan'dan ayrıldı 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 3. Küresel Açık Toplumlar Forumu'na katılmak için geldiği Azerbaycan'dan ayrıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Cami çıkışı vatandaşalar ile Abdullah Gül'ün selanlaşması- Kafkas Müslümanları İdaresi Başkanı Allahşükür Paşazade ile vedalaşma- Gül'ün Haydar Aliyev Merkezi ziyareti- Gül'e Bilgi verilirken- Müzeden detaylar- Müze defterini imzalaması 11. Cumhurbaşkanı Gül, Azerbaycan'dan ayrıldı 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 3. Küresel Açık Toplumlar Forumu'na katılmak için geldiği Azerbaycan'dan ayrıldı. Gül, Bakü'den ayrılmadan önce Ejderbey Camisi'nde cuma namazı kıldı. Kafkas Müslümanları İdaresi Başkanı Allahşükür Paşazade'nin eşlik ettiği Gül'e, cami çıkışında vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu. Gül, cami önüne toplanan vatandaşlarla sohbet etti, fotoğraf çektirdi. Gül, daha sonra Haydar Aliyev Merkezi'ni ziyaret ederek buradaki müzeleri gezdi. Yetkililer, merhum Haydar Aliyev'in makam araçları, şahsi eşyaları ve Azerbaycan tarih ve kültürüyle ilgili objelerin sergilendiği müzeyle ilgili Gül'e bilgi verdi.11. Cumhurbaşkanı Gül'ü Haydar Aliyev Havalimanı'nda, Türkiye'nin Bakü Büyükelçisi İsmail Alper Coşkun, Büyükelçilik personeli, Türk kurum ve kuruluşların temsilcileriyle iş adamları uğurladı.

Kaynak: AA / Güncel

Haydar Aliyev Abdullah Gül Azerbaycan Bakü Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title