Haberler

11 Çocuk Tek Başına Yaşayan Kadına Tecavüz Etti

Güncelleme:

İngiltere'de, yaşları 12 ile 19 arasında değişen 11 çocuk, 43 yaşında tek başına yaşayan kadına tecavüz ettikleri gerekçesiyle tutuklandı.

İngiltere'de Liverpool'un Anfield bölgesinde yaşanan dehşet verici olayda yaşları 12 ile 19 arasında değişen 1'i kız 11 çocuk, 43 yaşında tek başına yaşayan bir kadına tecavüz ettikleri iddiasıyla tutuklandı.

KIZ ÇOCUĞU DİKKAT ÇEKTİ

Mirror gazetesinde yer alan habere göre, yaşları 12 ila 19 arasında değişen 1'i kız 11 çocuk, 43 yaşında bir kadına tecavüz ettikleri iddiasıyla tutuklandı. Saldırganlardan birinin 15 yaşında bir kız çocuğu olması dikkat çekti.

SAVUNMASIZ KADINA SALDIRDILAR

24 Eylül günü, öğleden sonra saatlerinde gerçekleşen saldırı, polis tarafından savunmasız olduğu belirtilen bir kadına gerçekleştirildi.

KEFALET İLE SERBEST BIRAKILDILAR

Liverpool'un Anfield bölgesinde gerçekleşen saldırı sonrası tutuklanan çocuklar, kefalet ile serbest bırakıldı. Tanık arayan polis, bilgisi olanların dedektiflere ulaşmasını söyledi.

Psikolojisi bozulan talihsiz kadın ise profesyonel yardım alıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Liverpool Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Nisan'da Hastane ve Eczaneler Çalışıyor mu? Sağlık Hizmetleri Durumu Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek?
500

Yorumlar (44)

tek yol islam:

ingiltereyede şeriat lazım. . yozlaşmışlığa tek çaredir. .

19
38
yanıtYanıtla
sivaslı:

kız erkek karışık eğitimden vazgeçmek lazım artık kötüye gidiyoruz 12 yaşında çocuklar facede ilişkisi var yazıyor bu kızın yokmu anne babası ya

28
18
yanıtYanıtla
pehhhhh:

yoğtir abiiii

yanıt0
yanıt0
farkında:

mecburi 12 yıllık eğitim derhal kaldırılsın kızlı erkekli eğitime karşıyız ahlak eskisi gibi temiz değil

26
12
yanıtYanıtla
alim:

yav kardesim böyle abuk sabuk haberleri gündeme tasimayin memlekette taklitci ruh hastalari var hem avrupa insani butür abes seyler yapmaz göcebe olabilir bu sapiklar

24
7
yanıtYanıtla
merdan baran:

aynisi aksarayda oldu 6 cocuk 60 yasinda yalniz yasayan kadina tecavüz etmisti bu isin dinle irkla alakasi yok hastalikli ruhla aile yetistirme tarziyla alakali. .

29
2
yanıtYanıtla
Vatandaş.:

Bir an olayın Türkiye''de gerçekleştiğini sandım ve kafa kesmek için hazırlık yapmam gerektiğimi düşündüm.

24
3
yanıtYanıtla
sibirya:

hani sadece türkiyede olurdu bunlar, bunlar biride kız, türkün bile aklına gelmez,

22
4
yanıtYanıtla
cezalandirici:

gelismisligin gostergesi. . varupalilari tebrik ediyorum. bu modern yasam tarzlarinda dolayi hahahaha puhahahaha :))))

21
5
yanıtYanıtla
.:

Öğleden sonra saat üçte annesiyle yürürken tinerci çocuklar tarafından kaçırılan, tecavüz edilen, öldürülen anaokulu öğretmeni SERPİL ÖĞRETMENİ VE DAHA İKİ YIL HAPISTE YATMADAN AFFEDİLEN KATİLERİNİ HERKES UNUTU TABİ

yanıt0
yanıt0
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title