Haberler

    11 Bin Yeni Mezun 'Pusula'ya Başvurdu

    "Pusula" adı verilen kurumsal sosyal sorumluluk projesi, gençlerin, eğitim hayatı ile çalışma hayatı arasında önemli bir köprü olmaya hazırlanıyor.

    "Pusula" adı verilen kurumsal sosyal sorumluluk projesi, gençlerin, eğitim hayatı ile çalışma hayatı arasında önemli bir köprü olmaya hazırlanıyor. İktisadi ve idari bilimler, mimarlık ve mühendislik fakültelerinin ilgili bölümlerinden mezun olan gençlere 1 yıl boyunca bünyesinde çalışma fırsatı sunmaya hazırlanan Rönesans, gençleri iş hayatına hazırlamayı hedeflerken, aynı zamanda onları eşsiz bir keşif yolculuğuna çıkarıyor.

    HAYALİMİZİN GERÇEK OLMASINDAN MUTLUYUZ

    Pusula ile Rönesans'ın bir hayalinin gerçekleştiğini ifade eden REV Yönetim Kurulu Başkanı Jale Ilıcak, "Bu yıl 2015-2016 döneminde mezun olan gençlere, 1 yıl boyunca Rönesans Holding bünyesinde çalışma fırsatı sunacağız. Bunun henüz bir başlangıç olduğunu söyleyebilirim. Geleceğe dönük hedeflerimiz bunun ötesinde. Ülkemizin geleceğine ve gençlerin gücüne inanıyoruz" diyor.

    "Eğitim alanında çocuklara ve gençlere yatırım yapan Vakfımız, bugüne dek 5 bin 500'ün üzerinde öğrenciye üniversite öğrenimleri boyunca karşılıksız burs verdi.

    11 BİN BAŞVURU GERÇEKLEŞTİ

    Mayıs ayında duyurusu yapılan program kapsamında 12 ildeki 12 üniversitede düzenlenen seminerlerle binlerce gence ulaşıldı. Türkiye'nin 81 farklı ilindeki 156 üniversiteden 11 bini aşkın başvurunun yapıldığı programda, mülakatlar da başlamış durumda.

    İstanbul, Ankara, İzmir, Elazığ, Adana ve Samsun'da gerçekleştirilecek mülakatlar, Eylül ayında tamamlanacak ve seçilen gençler, Rönesans Holding bünyesinde, kariyerlerinin ilk gününe "merhaba" diyecek.

    Kaynak: Hürriyet / Ekonomi

    Ekonomi Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title