Haberler

109 Kaçak Yakalandı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Sığınmacıların görüntüleri Çanakkale'de, yasa dışı yollardan Yunanistan'ın Midilli Adası'na geçmeye çalışan, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 109 kişi yakalandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Sığınmacıların görüntüleri Çanakkale'de, yasa dışı yollardan Yunanistan'ın Midilli Adası'na geçmeye çalışan, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 109 kişi yakalandı.AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, İstanbul'dan gelen bir grup kaçağın, yasa dışı yollardan Yunanistan'ın Midilli Adası'na geçiş yapacağı yönündeki ihbarı değerlendiren İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Eceabat ilçesinden araba vapuruyla Çanakkale'ye gelen 3 minibüsü durdurdu.Araçlarda yapılan aramada, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu Afganistan, İran ve Irak uyruklu 109 kaçak tespit edildi.Kaçaklar, emniyetteki işlemlerinin ardından Ayvacık ilçesindeki Yabancıları Geri Gönderme Merkezi'ne götürüldü.Minibüslerin sürücüleri ise gözaltına alındı.

Kaynak: AA / Güncel

Midilli Adası Yunanistan Çanakkale İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title