Haberler

104 Yaşındaki Eski Başkana Doğum Günü Kutlaması (Tekrar)

Belediye başk. döneminde Cumhurbaşkanı ve Başbakan'ı ağırladığını anlatması - Kula'ya kazandırdığı hizmetleri anlatması - Doğum günü pastası ve eşi ile hayatını anlatması Kula'nın yaşayan en eski belediye başkanı Mustafa Keleşoğlu, 104'ncü yaş gününü Kula'daki gazetecilerle birlikte kutladı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ - Belediye başk. döneminde Cumhurbaşkanı ve Başbakan'ı ağırladığını anlatması - Kula'ya kazandırdığı hizmetleri anlatması - Doğum günü pastası ve eşi ile hayatını anlatması Kula'nın yaşayan en eski belediye başkanı Mustafa Keleşoğlu, 104'ncü yaş gününü Kula'daki gazetecilerle birlikte kutladı.Kula ilçesinde 1950-1960 ve 1962-1967 yılları arasında belediye başkanlığı yapan 1912 doğumlu Mustafa Keleşoğlu'nun 104'ncü yaş günü için kutlama yapıldı.Kula'daki evinde gazetecilerin ziyaret ettiği Keleşoğlu, başkanlık yaptığı dönemlerde Kula'ya kazandırdıklarıyla gurur duyduğunu söyledi. Evinde eski cumhurbaşkanlarından Celal Bayar ile başbakanlardan Adnan Menderes'i misafir ettiğini, eski cumhurbaşkanlarından Süleyman Demirel ile de yakın dostluğu bulunduğunu söyleyen Keleşoğlu, belediye başkanlığı yaptığıdönemde imkanların çok az olduğuna dikkat çekti.Keleşoğlu, "Her istediğini istediğin zaman yapamazdın, hizmet etmek şimdiki kadar kolay değildi, bugünün imkanları eskiye göre daha çok. Bundan yararlanılması gerektiğini düşünüyorum" diye konuştu. Yaklaşık 8 senedir yaşlılıktan dolayı dışarıya çıkmadığını kaydeden Keleşoğlu, Kula'da yapılanları yakından takip ettiğini, Kula'nın tarihi ve turistlik potansiyelinin ortaya çıkarılması gerektiğini söyledi.Bu yaşa ulaşmasında eşinin katkısının çok büyük olduğuna işaret eden Keleşoğlu, "Bu yaşıma ulaşmamı 70 yıllık hayat arkadaşım Saime Keleşoğlu'na borçluyum" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Kula Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title