Haberler

102 Ali Gaffar', Gaffar Okkan'ın Ölüm Yıldönümünde Hendek'te Olacak

Şehit Ali Gaffar Okkan Bir Kardeşlik Hikâyesi Projesi kapsamında Diyarbakır’da bulunan ‘Ali Gaffar’ isimli 102 çocuk Hendek Belediyesi’nin misafiri olarak Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’ın ölüm yıldönümünde Hendek’te olacak.

Şehit Ali Gaffar Okkan Bir Kardeşlik Hikayesi Projesi kapsamında Diyarbakır'da bulunan 'Ali Gaffar' isimli 102 çocuk Hendek Belediyesi'nin misafiri olarak Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ın ölüm yıldönümünde Hendek'te olacak.

Diyarbakır Valiliği ve Hendek Belediyesi'nin ortaklaşa gerçekleştirdiği proje kapsamında, '102 Ali Gaffar' 23 Ocak'ta Ankara'da olacaklar. Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, 102 Ali Gaffarla Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Tarım ve Köyişleri Bakanı M.Mehdi Eker ve Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ve Meclis Başkanı Cemil Çiçek'i ziyaret edecekler.

24 Ocak Cumartesi Günü saat 11.00 Hendek'te anma programına katılacak olan "Ali Gaffarlar", saat 14.00'de Elmas Otel'de düzenlenen panele katılacaklar. Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Hendek Belediyesi olarak ülkedeki sevgiye, barışa, dostluğa, kardeşliğe katkı sağlamak, şehirlerarası diyaloğu arttırmak, doğu ile batı arasında bir empati oluşturmak için böyle bir proje düşündüklerini, bunu çok daha önceleri yapmış bir insan olan Ali Gaffar Okkan'ı referans aldıklarını belirtti. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Diyarbakır Valiliği Ali Bir Hendek Yerel Haberler

title