Haberler

100. Yıl Soğuksu Spor Kulübü Yöneticileri Vali Can Direkçi'yi Ziyaret Etti

100. Yıl Soğuksuspor Kulübü Yöneticileri, Karabük Valisi Can Direkçi'yi Makamında Ziyaret Ettiler. Ziyarete Soğuksu Mahallesi Muhtarı Ünal Akçin, 100. Yıl Soğuksuspor Kulübü Yöneticileri Osman Yüksel, Şahin Akçin, Rasim Cebeci, Sporculardan Emre Akçin ile Engin Ural Yer Aldı.

100. Yıl Soğuksu spor Kulübü yöneticileri, Karabük Valisi Can Direkçi'yi makamında ziyaret ettiler. Ziyarete Soğuksu Mahallesi Muhtarı Ünal Akçin, 100. Yıl Soğuksu spor Kulübü yöneticileri Osman Yüksel, Şahin Akçin, Rasim Cebeci, sporculardan Emre Akçin ile Engin Ural yer aldı.

Ziyarette 100. Yıl Soğuksu spor Kulübü yöneticileri Vali Can Direkçi'ye sıkıntılarını anlattılar. Vali Can Direkçi ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Kulüp sayımızın yetersiz olduğunu sürekli söylüyoruz. Bununla ilgili olarak kamu kurumlarına gereken talimatları verdik. Bir an önce kendi bünyelerinde spor kulübü kurmaları konusunda ki çalışmaları başlattılar. Sizlerin de mahalle bazında bu şekilde bir çaba içerisinde olmanız, bizim bu çalışmalarımıza önemli destek sağlayacak. Her zaman yanınızda olacağız. En kısa zamanda eksikliklerinizi de gidermeye çalışacağız" dedi.

Vali Can Direkçi daha sonra başarılı oyuncularından Emre Akçin ve Engin Ural'a birer tane Karabük'ün kuruluşunun 70. yılı anısına yaptırılan tişört ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 10. Yıl Nutku kitabını hediye etti.

(HK-AK)

11.06.2007 19:17 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title