Haberler

100 Bin Metre Kanal Temizlenecek

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, MASKİ Genel Müdürlüğü'nün 2015 yılı içinde 100 bin metre kanalizasyon hattında temizlik, görüntüleme ve arıza tespit çalışması yapacağını söyledi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, MASKİ Genel Müdürü Özgür Özdemir, Genel Sekreter Arif Emecen ve Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, Yıldıztepe Mahallesi'nde devam eden kanalizasyon çalışmalarını yerinde inceledi. Geçtiğimiz günlerde MASKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı bünyesine alınan kanal görüntüleme robotu ve kombine kanal açma araçlarının çalışmalarını inceleyen Başkan Çakır, Malatya'nın su ve kanalizasyon altyapısının teknoloji kullanılarak yeniden planlanacağını kaydetti.

MASKİ'nin kurulduktan hemen sonra çalışmalarına hızlı bir şekilde başladığı ifade eden Başkan Ahmet Çakır, "Kent Bilgi Sistemi, Coğrafi Bilgi Sistemi ve diğer teknolojik sistemlerinin oluşturulmasıyla birlikte MASKİ Genel Müdürlüğümüz ilçelerimizdeki kırsal bölgeler dahil sahada kontrollü, düzenli ve planlı bir şekilde çalışmalarını aralıksız yürütüyor. İlk etapta kent merkezindeki mahallelerde yapılması planlanan çalışmalar için gerekli teknik cihazları aldık. Cihazlarımızın nasıl çalıştığını görmek için incelemelerde bulunuyorum. Cihazlar sayesinde kanallar sürekli izleniyor ve kontrol altında oluyor, zaten asıl amacımızda buydu. MASKİ çalışmalarında çok önemli bir aşama kat etti. Kanal içerisindeki en ufak tıkanmalar dahil olmak üzere abone bağlantısındaki arızalar ve parsel bacası tıkanmalarını kanal robotu görüntülü bir şekilde tespit ediyor. MASKİ kanalizasyon altyapısı çalışmalarını bir standarda kavuşturmuş oldu. MASKİ, kanal görüntüleme robotu ve kombine kanal açma aracını alınmasından bu güne kadar 12 bin 500 metre çalışmayı tamamladı. Hedefimiz 2015 yılında 100 bin metrelik kanal temizleme ve görüntüleme çalışması. MASKİ bu sene bunu tamamlamış olacak. 600 muayene bacası yükseltme çalışması tamamlanmış oldu. Genel Müdürümüze, daire başkanımıza ve sahada çalışan bütün personelimize teşekkür ediyorum" sözlerini kaydetti. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Çakır Yıldıztepe Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title