Haberler

100 Bin Lokum 5 Bin Lokma

Güncelleme:

Esenler Belediyesi, mübarek üç ayların başlaması münasebetiyle vatandaşlara 5 bin lokma ile ilçedeki tüm okullardaki öğrencilere 100 bin lokum ikramı yaptı.

Esenler Belediyesi, mübarek üç ayların başlaması münasebetiyle vatandaşlara 5 bin lokma dağıttı. Lokma dağıtımından önce Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Dörtyol Merkez Camii'nde cemaatle Cuma namazını eda etti. Namazın ardından Göksu vatandaşlarla sohbet etti, sorularını cevapladı ve isteklerini aldı.

LOKMANIN BEREKETİNİ PAYLAŞALIM

Göreve geldiği günden beri Cuma namazlarının ardından cemaatle bir araya geldiklerini hatırlatan Göksu, "Bugün burada hesaplaşırken helalleşme var. Yarın toprağın altında helalleşemeyiz. Allah'a hamd olsun ki, Cenab-ı Hakk bize 'Hesap sorun' deme şansını verdi" diye konuştu. Lokmanın bereketini Esenler'de paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Göksu, "Ramazan'ın müjdecisi bugünü yani üç ayların geldiğini bir de biz hatırlatalım dedik. Bu mübarek aylarda kendinize, çocuklarınıza, şehrinize, Ümmet-i Muhammed'e, tüm insanlığa ve bizlere dua edin inşallah. Dağıttığımız lokmalar da size tat, sağlık, vücudunuza bereket getirsin" temennilerinde bulundu.

5 BİN LOKMA DAĞITILDI

Göksu daha sonra tatlı kazanının başına geçerek vatandaşlara lokma dağıttı. Dörtyol Meydanı'nda kurulan stantlarda Esenlerlilere 5 bin lokma ikramı yapıldı.

100 BİN LOKUM İKRAMI

Esenler Belediyesi Esenlerlilerin üç ayları en tatlı ve huzurlu şekilde idrak etmesi için bir de lokum dağıtımı yaptı. Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Dörtyol Meydanı'ndaki lokma dağıtımının ardından Çanakkale Gönüllüsü öğrencilerle, Engin Can Güre İlk ve Ortaokulu'ndaki öğrencilere lokum ve gül suyu ikram etti. Esenler'deki okullardaki öğrencilere toplam 100 bin lokum dağıtıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Tevfik Esenler Dörtyol Göksu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title