Haberler

10 Yıl Önce İşlenen Cinayete 3 Gözaltı

Samsun'un Çarşamba ilçesinde 10 yıl önce öldürülen 31 yaşındaki şahsın babası ve kardeşleri gözaltına alındı.

Samsun'un Çarşamba ilçesinde 10 yıl önce öldürülen 31 yaşındaki şahsın babası ve kardeşleri gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Dikbıyık beldesi Gelemen mevkisinde bulunan bir çeşmenin yanında 10 yıl önce gece silahlı saldırıya uğrayan M.U.B. (31) hayatını kaybetti. Dikbıyık Jandarma Komutanlığı ekipleri geçen zaman içinde cinayeti aydınlığı kavuşturamayıp olay faili meçhul kalınca Çarşamba Cumhuriyet Savcısı, olayla ilgili Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekiplerinden yardım istedi. Cinayet Bürosu ekipleri, özel görevlendirilmeyle kapanan dosyayı açarak soruşturma başlattı. Dosyayı ve daha önceki ifadeleri inceleyen polis, 10 yıl önce askerlik yapmış Erzurumlu bir ere ulaştı. Görgü tanığı, olay akşamı ölen şahsı kardeşi M.B.'nin aracında gördüğünü ve kımıldamadan yatar halde olduğunu söyledi. Bunun üzerine olayla ilgili daha önce jandarma tarafından ifadelerine başvurulan ölen şahsın babası S.B. (66) ve kardeşleri M.B. (32) ile N.B. (47) gözaltına alındı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan aile fertleri, haklarındaki suçlamaları kabul etmediler. Cinayet Bürosu ekiplerinin gözaltına alınan N.B.'nin eşine ait hatıra defterinde yaptığı incelemede, "baba S.B.'nin azmettirdiği, M.B.'nin öldürdüğü, N.B.'nin ise yardım ettiği"nin yazılı olduğu iddia edildi. Polisteki sorgusu tamamlanan baba ve oğulları, Çarşamba Adliyesi'ne sevk edildi. Baba S.B., Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne girişte, "Adalet karşısında başımız dimdik", çıkışta ise, "Bu olayın bizimle bir ilgisi yok. Asıl öldürenler bulunsun" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Samsun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title