Haberler

10 Yaşındaki Çocuğun Kullandığı Patpat Kaza Yaptı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde patpat diye tabir edilen tarım aracının şarampole yuvarlanması sonucu bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi de yaralandı.

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde patpat diye tabir edilen tarım aracının şarampole yuvarlanması sonucu bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza, Alaplı ilçesine bağlı Çatak köyü Muratlı Mahallesi'nde meydana geldi. S.A. (11)yönetimindeki patpat, Çatak köyünden Mollabey köyüne seyir halinde iken Muratlı Mahallesi'nde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı.

Kazada patpatta bulunan 5 yaşındaki Bilal Demircan ve patpat sürücüsü S.A. (11)yaralandı. Yaralılar sağlık ekiplerince Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ameliyata alınan 5 yaşındaki Bilal Demircan, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. S.A.'nın tedavisinin sürdüğü ve hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Alaplı İlçe Jandarma ekipleri olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Öte yandan, Bilal Demircan'ın yaşamını yitirdiği haberini alan ailesi ve yakınları hastane önünde sinir krizi geçirdi. Bilal Demircan'ın cesedi Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Muratlı Alaplı Çatak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title