Haberler

10 Yaşındaki Çocuğun 8 Yaşındaki Arkadaşını Vurduğu İddiası

Antalya'da 10 yaşındaki arkadaşı tarafından av tüfeğiyle vurularak öldürüldüğü iddia edilen 8 yaşındaki Ömer Erkan Boz, defnedildi.

Boz'un cesedi, babası Bayram Boz ve yakınları tarafından Antalya Adli Tıp Kurumu morgundan alındı. Cenaze, önce Dağ Mahallesi Zafer Caddesi'ndeki evlerine götürüldü.

Bu sırada yakınları fenalık geçirdi. Burada okunan duanın ardından cenaze, Doyran Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazının ardından aynı yerde toprağa verildi.

Öte yandan olayı gerçekleştirdiği öne sürülen 10 yaşındaki M.C.N, babası T.N, annesi H.N. ile 16 yaşındaki ablası D.N'nin jandarmadaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi. Soruşturmanın savcılıkça sürdürüldüğü kaydedildi.

Olay

Konyaaltı ilçesi Dağ Mahallesi Zafer Caddesi'nde ailesiyle oturan ve dün 15.30'dan sonra haber alınamayan 8 yaşındaki Ömer Erkan Boz, çalılıkların ölü olarak bulunmuştu. Jandarma ekiplerinin yaptığı incelemede, Boz'un kafasından av tüfeğiyle vurulduğu, daha sonra bahçeye kadar sürüklendiğini tespit edilmişti.

T.N'nin 10 yaşındaki oğlu M.C.N'nin, babasına ait av tüfeğini boş zannedip ateşleyerek evlerinin balkonunda oynadıkları Ömer Erkan Boz'u öldürdüğü, ardından panikleyerek "düştüğünün zannedilmesi" için ikinci kattan attığı, buradan da sürüklenerek portakal bahçesine bıraktığı önü sürülmüştü. - Antalya

Kaynak: AA / Güncel

Adli Tıp Kurumu Ömer Erkan Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title