Haberler

10'uncu İthib Kumaş Tasarım Yarışması Ünlülerin Katılımıyla Gerçekleşti

10’uncu ’İTHİB Kumaş Tasarım Yarışması’ ünlü isimlerin katılımıyla tamamlandı.

10'uncu 'İTHİB Kumaş Tasarım Yarışması' ünlü isimlerin katılımıyla tamamlandı.

İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Gülle öncülüğünde düzenlenen 10'uncu İTHİB Kumaş Tasarım Yarışması tamamlandı. Bengü, Siren Ertan, İvana Sert, Cengiz Abazoğlu, Eda Güngör, Süleyman Orakçıoğlu gibi isimlerin jüride olduğu yarışmada Çağla Şikel ve Özge Ulusoy'un yanı sıra finalde ilk kez podyuma Hande Yener çıktı.

Genç tasarımcıların hayal güçlerinin yarıştığı ve 10 yılda birçok tasarımcının kendi kanatlarıyla uçması için İTHİB Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Gülle öncülüğünde düzenlenen, onlara destek vererek cesaretlendiren gecede, ekonomi, iş dünyası, cemiyetten Hande Acar, Eylem Şenkal, Sinem Yıldırım, Umut Eker, Serkan Kaya, Helin Avşar, Aylin Coşkun ve çok sayıda ismin katıldığı 'İTHİB 10'uncu Kumaş Tasarım Yarışması'nda, birincilik ödülü 'Neon Işıklar' temasıyla yarışan Kenan Saatçioğlu' nun oldu.

Toplam on finalistin yarıştığı gecede, kumaşlarını 'Kripto' temasıyla tasarlayan Ufuk Akkaya ikinci, 'Surface Denim' temasıyla hazırlayan Didem Taşdemir üçüncü oldu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Siren Ertan Ivana Sert İstanbul Bengü Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title