Haberler

10 Taksitle Tanıtım

Manken Çiğdem Savaş'ın 'Kredi Kartına 10 Taksitle' Tanıtıma Çıkması, Manken, Menajer ve Modacıları Karşı Karşıya Getirdi.

MANKEN ÇİĞDEM SAVAŞ'IN 'KREDİ KARTINA 10 TAKSİTLE' TANITIMA ÇIKMASI, MANKEN, MENAJER VE MODACILARI KARŞI KARŞIYA GETİRDİ.

Kredi kartı ile alışveriş podyuma da sıçradı... Manken Çiğdem Savaş'ın, 'kredi kartına 10 taksitle' tanıtıma gitme kampanyası ajans sahipleri, mankenler, menajerler ve modacıları karşı karşıya getirdi. Tepkileri yersiz bulan Çiğdem Savaş, 'Herkes benim fikrime saygı duyuyor. Bu bir buluş' dedi.

ZEKİCE BİR FİKİR

Savaş, 'Kesinlikle mutluyum ve yoluma devam edeceğim. İnsanlar benim parayı hemen alamayacağımı sanıyorlar, ama benim ajansım banka ile anlaştığı için benim param ertesi gün hesabımda' dedi. Fikre bayıldığını söyleyen Eylem Şenkal, 'Bence zekice. Muhteşem bir buluş' dedi. Tuğba Altıntop, peşin çalıştığını ve kredi kartıyla işe gitmeyeceğini söylerken, Seçkin Piriler ve Yeliz Önay, 'İyi fikir. Yine para peşin' diyerek Çiğdem'e destek verdi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title