Haberler

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Dolayısıyla Bgc'de Çeşitli Etkinlikler Düzenledi

Bayburt Gazeteciler Cemiyeti (BGC) “ 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü “dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenleyerek Gazeteciler Gününü kutladı.

Bayburt Gazeteciler Cemiyeti (BGC) " 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü "dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenleyerek Gazeteciler Gününü kutladı.

BGC Başkanı Yaşar Yıldız ve Yönetim Kurulu üyeleri Bayburt'ta yayın yapan gazeteleri ziyaret ederek hem " 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü "nü kutladı hem de meslek hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Bayburt Gazeteciler Cemiyetinde," 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü "dolayısıyla Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, Ak Parti İl Başkanlığı, MHP İl Başkanı Suat Doğan, MHP Bayburt Belediye Başkanı İdris Aydın ve Bayburt Ülkü Ocakları Başkanı Oğuzhan Okutmuş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, SP Bayburt İl Başkanı Osman Nuri Temur SP Belediye Başkan Adayı Fatih Burak, SP Merkez İlçe Başkanı Necip Pekmezci ve SP Gençlik Kolları Başkanı M. Salih Akyüz, Bayburt Bilim Eğitim ve Kültür Derneği,(BEKDER ) Başkanı Mete Emir ve Yönetim Kurulu Üyeleri Önder Karaoğlu, Mutlu Adak ve Basın Mensupları ziyaretlerde bulundular.

Bayburt Öğretmenevi çok amaçlı salonunda akşam düzenlenen programla Bayburt'ta görev yapan yerel ve yaygın basın mensupları bir araya gelerek " 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü"nü kutlamalarında basın Mensuplarına günün mana ve anlamı hakkında konuşan BGC Başkanı Yaşar Yıldız " her günümüz böyle mutlu ve umutlu olsun" derken konuşmasını şöyle sürdürdü; "10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününde Cemiyetimizi ziyaret eden, Çiçek gönderme nezaketinde bulunan, mesaj yayınlayarak bizleri yalnız bırakmayan ve bizimle aynı kaderi paylaşan meslektaşlarıma teşekkür ediyorum."

Bayburt'taki basının yerel bir basın olarak her şeyi Bayburt açısından baktığını belirten Yıldız, "Arkadaşlarımız Bayburt'un aleyhine olabilecek hiçbir şeyi yazmadığına inanıyorum. Bayburt'ta karalama yapan, bunu da ticarete dönüştüren bir arkadaşımın da olmadığını biliyorum. Bayburt'ta arkadaşlarımız hep güzeli yansıttılar. Bu meşakkatli ve bir o kadar da zevkli mesleğe verdiğiniz destekten dolayı da sizlere teşekkür ediyoruz." dedi.

Bayburt Öğretmenevi çok amaçlı salonunda akşam düzenlenen programla Bayburt'ta görev yapan yerel ve yaygın basın mensupları bir araya gelerek " 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü"nde, Bayburtlu yerel sanatçılar Erdoğan Şahinoğlu, Mesut Çavdar ve Abdullah Şık'ın hazırladığı ve söylediği birbirinden güzel parçalarla eğlendiler. - BAYBURT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Gazeteciler Günü Abdullah Hacı Bayburt Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title