Haberler

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş ve Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş ve Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

Pektaş, mesajında, gazeteciliğin fedakarlık isteyen, ağır şartlar altında çalışmayı gerektiren bir meslek olduğunu belirtti. Kamuoyunu her zaman doğru ve hızlı bir şekilde bilgilendirme görevini yerine getirmeye çalışan gazetecilerin içinde bulunduğu şartların tüm ağırlığına rağmen görevlerini özveriyle yerine getirdiklerini aktaran Pektaş,"Bu önemli görevi yerine getiren, yerel ve ulusal medya temsilcileri yurttaşlarımızın gözü, kulağı, dili olmakta ve kamuoyunun haber alma hakkına katkıda bulunmaktadır. Gazeteciler görevini yerine getirirken ilkeli, tarafsız, sorumlu gazetecilik anlayışı içerisinde çalışmaları da büyük önem arz etmektedir.

Bu çerçevede halkın bilgi edinme özgürlüğünü yasal sınırlar içinde sunan tüm basın mensubu arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz ise basının iletişimin en güçlü kanallarından birisi olduğunu belirterek, mesajında şunları kaydetti:

"Gücünü, zenginliğini ve malzemesini bulunduğu ortamdan alan, her zaman kamu yararını göz önünde tutarak, tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışıyla çalışmalarını devam ettireceğine inandığım değerli basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Turgay Oğuz Gazeteciler Günü Şarkışla Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title