Haberler

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Maltepe Belediye Başkanı Kılıç, basın mensuplarını kutladı.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde basın mensuplarını kutladı.

Kılıç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yayımladığı mesajda, kendisinin de gazetecilik geçmişi olduğunu ve basın mensuplarının yaşadıkları sorunları yakından bildiğini belirtti.

Gazetecilerin bugünü bayram olarak kutlamaya başladıklarını anlatan Kılıç, şunları kaydetti:

"Uluslararası Gazeteciler Federasyonu'nun verilerine göre, geride kalan yılda toplam 118 gazeteci görev başında öldürülmüş, görevdeyken kaza sonucu hayatını kaybedenlerin de dahil edilmesiyle ölen gazetecilerin sayısı 135'i buluyor. Tüm zorluklara rağmen onurunuzla direncinizle halkın en temel haklarından biri olan haber alma özgürlüğüne hizmet ettiniz. Kalemini toplumdan yana kullanarak, gerçeğin haberini yazmak için daima çırpınan cesur gazetecileri gördükçe, gazeteciliğin yeniden hak ettiği günlere ve yere geleceği inancımı, umudumu hala koruyorum. Bu ülkede yitirdiğimiz gazetecileri saygı ve sevgiyle anarken, bu mesleğe gönül vermiş, emek vermiş çalışan ve çalışamayan tüm gazetecilerin gününü kutluyorum." - İstanbul

Kaynak: AA / Yerel

Gazeteciler Günü Fevzi Kılıç Ali Kılıç Maltepe Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title