Haberler

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Burdur Valisi Nurettin Yılmaz 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle kutlama mesajı yayınladı.

Burdur Valisi Nurettin Yılmaz 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle kutlama mesajı yayınladı.

Burdur Valisi Nurettin Yılmaz basın çalışanlarına, ekonomik ve sosyal haklar sağlayan 212 sayılı yasanın 10 Ocak 1961 tarihinde kabul edilmesiyle Çalışan Gazeteciler Günü olarak kutlanmaya başlandığı belirttiği mesajında, "Demokrasinin gelişip güçlenmesi noktasında son derece önemli bir yere sahip olan ifade özgürlüğünün hayata geçirilmesi, basının çalışma şartlarının iyileştirilmesine bağlıdır. Bu noktada iyi işleyen basın, çağdaş demokrasi yolunda ifade hürriyetinin zemini halini almaktadır. İlimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesi ve kalkınması için yürütülmekte olan çalışmalar ile projelerin paylaşılması ve kamuoyu tarafından sahiplenilmesinde yerel basının katkısı büyük önem taşımaktadır" ifadelerine yer verdi.

İlin sorunlarını kamuoyuna aktaran, etkin çözüm önerileriyle toplum mekanizmasının daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olan basın mensuplarının yorum ve görüşlerinin idareciler olarak çalışmalarında önemli faydalar sağladığı bildiren Vali Yılmaz mesajında, "Bu itibarla İlimizde yayın yapan, gazete,televizyon, radyo ve internet sitelerimiz başta olmak üzere medyamızın her türlü kolunda çalışan tüm basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum" sözlerine yer verdi. - BURDUR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gazeteciler Günü Nurettin Yılmaz Burdur Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title