Haberler

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Artvin Valisi Ömer Doğanay ve Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Artvin Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Artvin Valisi Ömer Doğanay ve Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Artvin Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Vali Doğanay, burada yaptığı konuşmada, Artvin'de basının, ilin tanıtımı noktasında güzel işler yaptığını söyledi.

Basın çalışanlarına başarı temennisinde de bulunan Doğanay, şöyle devam etti:

"Gazetecilik hem yazılı, hem görsel, hem de sosyal medyada, kamuoyuna haber servis ederken, doğru haber verme konusunda dikkatli, tarafsız, objektif, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gösteren konumunu unutmadan yayın yapan bir faaliyet alanıdır. Bu görevi ifa eden tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum."

Başkan Kocatepe ise, tarafsız, özgür, ilkeli ve basın ahlak kurallarına uyan bir medyanın toplumsal kalkınmanın, gelişmenin sağlanmasında önemli yeri olduğunu ifade etti.

Gazetecilik mesleğinin, insanlara haber ve bilgi akışı sağlama gibi çok yönlü bir görev içerdiğini vurgulayan Kocatepe, şunları kaydetti:

"Çağımızın en zorlu mesleklerinden birisi olan gazetecilik, insanlara hızlı ve sağlıklı haber verme bilincini bünyesinde barındırmaktadır. Gazetecilik mesleği, toplumsal bilinci arttırmak ve güçlendirmek, kamu yararına her zaman ön planda tutmak ve farklı seslerin topluma duyurulması açısından önemli bir yere sahiptir. Basının, gazeteciliğin ne kadar önemli ve kutsal bir görev olduğunu 15 Temmuz hain darbe girişimi akşamı bir kez daha gördük."

Artvin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Alkan da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Gazeteciler Günü Mehmet Kocatepe Ömer Doğanay Artvin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title