Haberler

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

AK Parti Kırşehir Milletvekilleri Salih Çetinkaya ve Mikail Arslan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

AK Parti Kırşehir Milletvekilleri Salih Çetinkaya ve Mikail Arslan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çetinkaya, mesajında, gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Gazetecilerin kamuoyunu doğru bilgilendirmek için büyük bir özveriyle çalıştığını belirten Çetinkaya açılamasında şunlara yer verdi:

"Gecesi gündüzü olmayan, hayatları pahasına bizleri daima barışın ve huzurun aydınlık yüzündeki karelerle buluşturan, halkın haber alma hakkını mesleki kuralları içerisinde doğru ve en dürüst bir şekilde görevlerini yerine getiren fedakar basın emekçilerimizin, medya mensuplarımızın 'Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik ediyorum. Görevleri başında ebediyete intikal etmiş kıymetli basın çalışanlarımızı da rahmetle anıyorum."

Milletvekili Arslan da gazetecilerin güvenilir kaynaklardan bilgi edinmesi gerektiğine işaret ederek şunları kaydetti:

"En önemlisi de toplum bilincine katkı sağlayacak bilgiyi fasık olanlardan değil; güvenilir kaynaklardan edinmeleri ve vatandaşlarımıza bu bilgileri sunmaları ziyadesi ile önemli, kutsal bir görevdir ki, bu görevin ehemmiyetine ülkemiz ve milletimiz yakın zamanda 15 Temmuz darbe girişiminde şahit olmuşlardır.

Milli kimliği ile vatanını ve devletini her şeyin üstünde tutan, kamu yararını düşünen, doğrunun ve halkın gören gözü, işiten kulağı, haykıran sesi olmayı kendisine düstur edinen basın mensubu arkadaşlarımıza minnettarlığımızı buradan bir kez daha bildirerek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlarız."

Kaynak: AA / Güncel

Gazeteciler Günü SALİH ÇETİNKAYA Kırşehir AK Parti Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title