Haberler

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çakacak, mesajında, iletişim ve haberleşme alanlarında yaşanan hızlı gelişim ve dönüşümle bilgi ve habere erişim kanallarının arttığını belirtti.

Bilgiye erişimin hızlandığı dünyada, basın mensuplarının demokratik bir toplumların doğru ve tarafsız haber alma özgürlüğünü sağlayarak çok önemli bir görevi icra ettiklerini bildiren Çakacak, "Toplumda fitne ve fesat çıkarmaya yönelik provokasyonların önüne geçmek, bunu amaçlayan hainlerin emellerine ulaşmalarına mani olmak noktasında basın mensuplarımızın ilkeli, doğru ve tarafsız habercilik anlayışı ile yerine getirdikleri görevin ehemmiyeti daha da artmaktadır." ifadesini kullandı.

10 Ocak'ı kutlayan Çakacak, mesajında şu sözlere yer verdi:

"Tarihimizde eşi görülmemiş bir ihanet ile devletimizin bekasına ve milletimizin kardeşliğine 15 Temmuz darbe girişimi ile kast eden hain odaklara karşı güvenlik güçlerimizin kahramanca karşı koyuşu, milletimizin dik duruşu yanında basın kuruluşlarımızın da demokrasiden yana tavır takınmaları bu hainlerin emellerine ulaşamamasında büyük pay sahibi olmuştur. Medya kuruluşlarımızın ve basın mensuplarımızın demokrasimizin, milli ve manevi değerlerimizin yanında olmaları küresel şer odaklarının ve taşeron olarak kullandıkları terör örgütlerinin devletimize ve milletimize karşı bugün de sürdürdükleri hain saldırılar ile amaçladıkları ortamın oluşması önünde büyük set olmaya devam etmektedir."

Kaynak: AA / Güncel

Gazeteciler Günü Özdemir Çakacak Mersin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title