Haberler

10 Nisan Polis Haftası Coşkuyla Kutlandı

Polis teşkilatının 172. Yıldönümü çeşitli etkinliklerle Erzurum'da kutlandı.

Polis teşkilatının 172. Yıldönümü münasebetiyle 10 Nisan Polis Haftası Havuzbaşındaki törenle kutlandı. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı tören öncesinde Polis Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin bando takımı eşliğinde yürüyüşü vatandaşlardan büyük alkış aldı. Tören, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan tarafından Atatürk anıtına çelenk sunumunun ardından saygı duruşu ve istiklal marşıyla devam etti.

Meslektaşlarının polis haftasını kutlayan Mehmet Aslan konuşmasında, "Mazisi başarılarla dolu Türk milletinin sevgi ve güvenini kazanmış demokratik hukuk devletinin, Atatürk ilke ve inkılaplarının teminatı olan Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172'nci yıldönümünü sizlerle birlikte kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyorum. Kanunların kendisine verdiği yetki ve sorumluluklarla vatandaşların huzur ve güvenliklerini sağlamak yönünde kutsal bir görev üstlenen teşkilatımız görevini sorumluluk bilinci içerisinde fedakarca yapmaya devletimize, milletimize ve medeniyetimize yapılan her türlü saldırıya karşı kararlılıkla göğsünü siper etmeye devam edecektir" ifadelerine yer verdi.

Terör odaklarıyla mücadele etmeye devam edeceklerini belirten Aslan, "Her türlü suç ve suçlu ile mücadelemiz devam ederken devlet, millet ve bayrak düşmanı her türlü yapıyla mücadelemiz bunların kökünü kazıyana kadar artarak devam edecektir. Emniyet teşkilatı devletinin emrinde milletinin hizmetindedir. Türk milleti kurulduğu 1845 yılından beri vatanın birliği ve dirliği uğrunda terör örgütleriyle fedakarca ve kahramanca mücadele eden şehit gazi ve kahraman polisleriyle gurur duymaktadır" dedi.

Vali Seyfettin Azizoğlu, polis teşkilatı ile gurur duyduğunu vurgulayarak, "Polis teşkilatı ve Jandarma teşkilatı, büyük Atatürk'ün ifadesiyle kanun ordusudur. Kanun hakimiyetini, huzur ve güvenliği sağlamak için, Türk devletinin tarih sahnesine çıktığı andan itibaren çeşitli adlar altında bu teşkilatımız vardı ve gelişe gelişe bugünkü modern halini aldı. Sınırlarımız içinde emniyet ve asayişimizin koruyucusu olduklarını yapmış oldukları çalışmalarla ispat etmişlerdir. Bugüne kadar bütün başarılı çalışmalarından dolayı Erzurum Polisine teşekkür ediyorum" diye konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Polis Haftası Mehmet Aslan Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti?
title