Haberler

10'ncu Kattan Atlayan Kadın Mimar Öldü

Güncelleme:

Konya'da mimar, 35 yaşındaki Bengü Hacısalihoğlu, 10'uncu kattaki evlerinin balkonundan düşünce öldü.

Konya'da mimar, 35 yaşındaki Bengü Hacısalihoğlu, 10'uncu kattaki evlerinin balkonundan düşünce öldü. Olay, saat 03.00 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Refakat Sokak'taki bir binanın 10'uncu katında meydana geldi.

TOPRAK ZEMİNE DÜŞTÜ

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nde görevli, evli Bengü Hacıosmanoğlu, balkona çıktıktan kısa süre sonra düştü. Damadı il dışında olduğu için yalnız bırakmamak amacıyla gün içinde kızını ziyarete gelen ve geceyi birlikte geçiren annesi Perran Selçuk, kızının düştüğünü görünce 112 Acil Servis'e haber verdi. Sevk edilen sağlık görevlileri toprak zemine düşen ve kanlar içinde kalan Hacısalihoğlu'nun öldüğünü saptadı.

POLİS İNTİHAR ÜZERİNDE DURUYOR

Kızının başından ayrılmayan baba Aykut Selçuk ise, ölen kızının açık olan gözlerini kapatıp, üzerini örttü. Polis, 8 yıldan bu yana psikolojik tedavi gördüğü ve daha önce de evinin balkonundan atlamak için intihar girişiminde bulunduğu, yakınları tarafından kurtarıldığı öne sürülen Hacısalihoğlu'nun intihar ettiği üzerinde duruyor.

Hacısalihoğlu'nun cenazesi, otopsi yapılmak için Dr. Faruk Sükan Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Morguna kaldırıldı. Soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Selçuklu Bengü Konya Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

SAFİRkraker55@hotmail.com:

O baba niye o kadar rahat garip

7
14
yanıtYanıtla
Hatice Denizdenizatayeter@gmail.com:

Oturduğunuz yerden ahkam kesmek ne kadar kolay değil mi ? Hiç öyle bir durumla sınandınız mı? Allah yaşatmasın, temenni etmem ama sırf yorum yapmak adına böyle acımasız bir eleştiride bulunmak çok acımasız. Yakinen tanıdığım insanlar, evlatları için neler yaptıklarına ve yapabileceklerine şahidim. Adamcağız şokta ve eli kolu bağlı. Lütfen biraz elimizi vicdanımıza koyalım bu tür durumlarda fikir yürütürken.

yanıt2
yanıt0
RECEP IŞIKrecepisik5656@gmail.com:

Yahu başlıkta atlayan diyorsunuz alt yazısında düşen diyorsunuz hangisi doğru.Düşmek başka atlamak başka şeylerdir.İkisi de bir birine zıt şeylerdir.atlamak intihar,düşmakse kazadır.Bu kadarda olmaz yahu!Çünki yazıyı okur okumaz aha bir kadın daha intihar etmiş dedim yüreğim ağızıma geldi.Dikkatli olun kardeşim.

16
2
yanıtYanıtla
ahmet karaahme_kara@hotmail.com:

bu bayan intihar etmiştir. yakın bir dostumuz zaten psikolojik rahatsızlıgı bulunuyordu .

yanıt0
yanıt0
özlemselsebil4686@hotmail.com:

yorumun çok doğru recep

yanıt0
yanıt0
Hakan pasazadebir_o_ben@hotmail.com:

Benim mesai arkadaşım bugün cenazesine katıldık ve ölümü her ne kadar kendisini yakinen tanımasak da bizleri çok üzdü Allahtan kendisine rahmet ailesine sabır niyaz ediyorum...

13
0
yanıtYanıtla
RECEP IŞIKrecepisik5656@gmail.com:

SEVGİLİ AHMET KARDEŞİM MADEM SEN TANIYORSUN VE İNTİHAR ETTİĞİNİ DE BEYAN EDİYORSUN.YÜCE YARATAN KİMSENİN AKLINI BAŞINDAN ALMASIN YÜCE YARATAN KENDİSİNE RAHMET VE MERHAMET ETSİN KEDERLİ AİLESİNE DE SABIR VE METANET VERSİN.

11
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title