Haberler

Hemzemin Geçidin Görevlisi Tutuklandı

Güncelleme:

Mersin'de 10 kişinin yaşamını yitirdiği, 5 kişinin de yaralandığı tren kazasıyla ilgili gözaltına Hemzemin Geçidi görevlisi Erhan Kılıç tutuklandı.

Mersin'de 10 kişinin yaşamını yitirdiği, 5 kişinin de yaralandığı tren kazasıyla ilgili gözaltına alınan 38 yaşındaki Bağcılar Hemzemin Geçidi görevlisi Erhan Kılıç tutuklandı.

Dün saat 07.15 sıralarında Mersin'den Adana yönüne giden 62028 sefer sayılı yolcu treninin Merkez Akdeniz İlçesi Adanalıoğlu Mahallesi'ndeki hemzemin geçitten geçmeye çalışan 33 M 1104 plakalı minibüse çarpması sonucu meydana gelen kazayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan hemzemin geçit görevlisi Erhan Kılıç ile makinistler Hüseyin Erdem ve Mehmet Erkan gece adliyeye sevk edildi. Makinistler cumhuriyet savcısı tarafından ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılırken, ilk incelemede görevini ihmal ettiği ve bariyeri kapatmadığı anlaşılan hemzemin geçit görevlisi Erhan Kılıç, savcının tutuklanması talebiyle sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

CENAZELER AİLELERE TESLİM EDİLDİ

Öte yandan kazada yaşamını yitiren Harun Salık, Mine Serten, Onur Atlı, Sinan Özpolat, Ayhan Akkoç, Kenan Erdinç, Cavit Yılmaz, Mehmet Akçay, Ünal Acar ve Oğuzhan Beyazıt'ın cenazeleri, otopsinin ardından ailelerine teslim edildi. Ayhan Akkoç'un Sivas'ta, Mehmet Akçay'ın Mersin'in Mut İlçesi'nde, Oğuzhan Beyazıt'ın ise Niğde'de, diğer 7 kişinin de Mersin'de toprağa verileceği belirtildi.

Kazada yaralanan Uğur Ateş'in taburcu olduğu, Mustafa Doygun, Fahri Kaya, Servet Çelik ve Halil Demir'in de hastanelerdeki tedavileri devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erhan Kılıç Bağcılar Akdeniz Mersin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title