Haberler

10 Kasım Mesajları

Bilecik Valisi Süleyman Elban, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman ve Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü münasebetiyle birer mesaj yayımladı.

Bilecik Valisi Süleyman Elban, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman ve Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü münasebetiyle birer mesaj yayımladı.

Vali Süleyman Elban, "Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 78. yıl dönümünde milletçe rahmet ve minnetle yad ediyoruz" ifadelerini kullandı.

"Büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, yok edilmek istenen ulusumuzu ayağa kaldırmış, yanmış, yıkılmış yurt toprakları üzerinde yeni bir devlet kurarak, çağdaş dünyayla bütünleşmemizi sağlamış, bizlere demokratik bir Cumhuriyet, bağımsız bir ülke ve aydınlık yarınlar armağan etmiştir" diyen Elban, şunları aktardı:

"Bugün Millet olarak, ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesinin de üstüne çıkararak, Türkiye'yi birlik ve beraberlik içinde her alanda dünyanın önde gelen ülkelerinden birisi yapmak hepimizin asli görevidir. O'nun fikirlerini, ilkelerini, başarılarını yaşatmak ve ideallerini en ileri demokrasi bilinci ile hayata geçirmek hepimizin ortak sorumluluğudur. Bu duygu ve düşüncelerle, aramızdan ayrılışının 78. yıl dönümünde Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, büyük lider ve komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, milli mücadelemizin kahramanlarını ve vatanın bölünmezliği uğrunda canlarını feda etmiş tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz."

Bilecik Belediye Başkanı Yağcı'nın 10 Kasım mesajı

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ise mesajında, "Milletimizin Anadolu topraklarından silinmek istendiği bir dönemde, başlattığı kurtuluş mücadelesini zaferle sonuçlandıran ve millet iradesine dayanan, çağdaş Türkiye Cumhuriyetini kuran Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmet ve minnet duygularıyla anıyoruz" ifadelerini kaydetti. Mesajında, "Aziz Türk milletine uygarlık düzeyine yükselme yolunu açan, millet olma şuuruna ulaşmasını sağlayan, büyük devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk'ün, işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesine devletimiz ve hükumetimizin yapmış olduğu çalışmalarla emin bir şekilde yürüyoruz" ifadesine yer veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları kaydetti:

"Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, rahmet ve minnet duygularıyla anıyoruz. Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği yol, daima ileri düşünceye dayalı, gelişmeye ve yükselmeye ışık tutan görüşlerini içtenlikle benimseyerek uygulamak, milletimiz için vazgeçilmez ve değişmez bir ilkedir. Ülkemiz, Cumhuriyetimizin ilk yıllarından bu güne eğitimde, sağlıkta, sanayide, ekonomide ve diğer alanlarda fazlasıyla gelişmiş durumdadır. Bunun yanı sıra ülkemiz; temel insan hak ve özgürlüklerinin geliştirip yerleştirilmesi, hukukun üstünlüğünün sağlanması ve demokrasinin tüm kurum ve kurallarının geçerli kılınması yolunda da önemli mesafeler almıştır. Bugün devletimiz ve hükumetimiz atmış olduğu önemli adımlar ve yapmış olduğu dev hizmetler ile Mustafa Kemal Atatürk'ün işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesinde en iyi şekilde yürümektedir. Bununla birlikte bizler, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün eserlerinin daima bekçisi olacağız. Onun yaktığı ışığın kaynağını elden ele, nesilden nesille taşıyacağız. Bizler; Ulu Önder'in kurduğu ve yine bizlere emanet ettiği ilkeleri, devrimleri ve Cumhuriyetimizi çağdaş medeniyetler zümresine ulaştırmak için kararlıyız. Daima büyük bir sevgi ve saygı ile yüreğimizde yaşattığımız, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü, onun kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden tüm gazilerimizi rahmetle, minnetle ve saygı ile anıyoruz."

Pazaryeri Belediye Başkanı Yalçın'ın 10 Kasım mesajı

Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın Atatürk'ün ebediyete intikal ettiği günün 78'nci yıl dönümü hakkında yayımladığı mesajında Atatürk'ün millet iradesine dayalı çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'ni kurarak yepyeni bir çığır açtığını kaydetti. Başkan Yalçın mesajında şöyle devam etti: "Anadolu topraklarından yükselen bu bağımsızlık ve özgürlük meşalesi, dünyada pek çok topluma da örnek olmuştur. Milletimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, verdiği şanlı mücadele ile bağımsızlığını muhafaza etme, milli birlik ve beraberliğini güçlendirme, devletini sonsuza kadar yaşatma azim ve kararlılığını tüm dünyaya göstermiştir. İdealleri ile yolumuzu aydınlatan, Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük önder, büyük komutan M. Kemal Atatürk'ün aramızdan bedenen ayrılışının 78'nci yılında; millet olarak bir kez daha rahmet, minnet ve büyük bir özlemle yad ediyoruz. Gazi Atatürk, Türk milletinin hiçbir koşulda boyunduruk altında bulunamayacağını, bunun devrin modern silahlarıyla dahi gerçekleşemeyeceğini 'Ya İstiklal ya ölüm' seslenişiyle ortaya koymuş ve bundan da asla ödün vermemiştir. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi varlığına ve bizlere emanet ettiği muhteşem eserlerine hiçbir kötü ve hain niyetin musallat olamayacağı inancımı bir kez daha teyit ederek; ebediyete intikal edişinin 78'nci yıl dönümünde kutlu hatırasını hürmet ve minnet duygularımla anıyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun."

Bayırköy Belde Belediye Başkanı Yaman'ın mesajı

Başkan Yaman, "Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 78'ci yıl dönümünü Minnet, Şükran,Rahmet ve özlemle anıyoruz" diyen Yaman, şunları kaydetti: " O'nun bizlere emanet ettiği ve 'En Önemli Eserim ' diye nitelendirdiği Türkiye Cumhuriyetinin içinde bulunduğu bu zor süreçte, ilke ve İnkılaplarının liderliğinde,her geçen gün daha da büyümektedir. Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmada önümüzdeki tüm engelleri aşarak, milletimizle el ele tek yürek olarak birlik beraberlik içinde onların gücünü ve desteğini de alarak çalışma kararlılığımız ve azmimizle çalışmalarımıza tüm hızıyla yılmadan devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ölüm yıl dönümünde bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum."

Vezirhan Belde Belediye Başkanı Duymuş'un mesajı

Başkan Duymuş ise Mustafa Kemal Atatürk'ün 78'nci ölüm yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında "Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 78'nci Yıl dönümünde minnet ve şükranla anıyoruz. Milletimiz için yaptıklarından dolayı kendisine minnet ve saygı duyuyor aziz şehitlerimiz ve gazilerimizi de bir kez daha anıyoruz" ifadelerini kullandı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Pazaryeri Bilecik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
title