Haberler

10 Bin Kişi Bereket Sofrasında Buluştu

Güncelleme:

Esenler Belediyesi tarafından düzenlenen Bereket Sofrası, binlerce insana aynı sofrada oruç açmanın mutluluğunu yaşatıyor.


"Konu komşu iftardayız" sloganıyla Dörtyol Meydanı ve devamındaki Davutpaşa Caddesi'nde gerçekleştirilen cadde iftarında 10 bin kişi hep birlikte iftar yaptı.

Esenler Belediyesi'nin "Konu komşu iftardayız" sloganıyla düzenlendiği Bereket Sofrası cadde iftarlarının sonuncusu Ataşalanı Caddesi'nde yapıldı. Sofraların Dötyol Meydanı'ndan başlayarak Davutpaşa Caddesi'ne kadar uzandığı iftara; Esenler Kaymakamı Yüksel Ünal, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler İlçe Emniyet Müdürü Hakan Yılmaz, Esenler Müftüsü Halil Şekerci, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Gökhan Taran, Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis üyeleri ile yaklaşık 10 bin Esenlerli katıldı.

KONU KOMŞU BİRLİKTE ORUÇ AÇTI

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Gökhan Taran'la birlikte iftar sofralarını tek tek dolaşarak vatandaşlarla hoş geldiniz dedi. İftar öncesinde dünya genelinde gerçekleştirilen Kur'an-ı Kerim okuma yarışmalarında birincilikleri bulunan Remzi Er, Esenlerlilere Kur'an ziyafeti sundu. Er'in okuduğu ezanla birlikte binlerce kişi, aynı sofrada komşularıyla birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşadılar.

İFTAR SOFRASI KOMŞULARI BULUŞTURUYOR

İftar sonrası binlerce vatandaşa hitap eden Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, büyük azaptan kurtuluş olan Ramazan'ın son on günlük dilimi içinde bulunduklarını hatırlatarak , "Bugün yine iftar sofrasında birlikteyiz. Yaklaşık on bin kardeşimizle birlikte iftar ediyoruz. Büyük şehirlerde yaşayan bizler, bu iftar sofraları ile hayatımızdaki en büyük eksikliği de telafi ediyoruz. Bu sofralar ile komşularımızı yeniden tanımaya, tanış olmaya fırsatlar oluşturuyoruz. Soframızı şereflendirdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Başkan Göksu, konuşmasını, iftara katılanları Kadir Gecesi'nde de Dörtyol Meydanı'nda buluşmaya davet ederek tamamladı. Esenler Kaymakamı Yüksel Ünal ve AK Parti Esenler İlçe Başkanı Gökhan Taran'ın da kısa birer konuşma yaptığı iftar programı, Esenler Müftüsü Halil Şekerci'nin yemek duası ile sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Tevfik Ak Parti Esenler Göksu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title