Haberler

10.5 Milyonluk Kanal Tokat'ta İmzalar Atıldı

Yeşilırmak üzerinde uygulanacak olan 10 milyon 540 bin TL’lik Kanal Tokat Projesi’nin sözleşmesi imzalandı.

Yeşilırmak üzerinde uygulanacak olan 10 milyon 540 bin TL'lik Kanal Tokat Projesi'nin sözleşmesi imzalandı.

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu'nun makamında düzenlenen sözleşme imza törenine firma yetkilisi Mehmet Yeloğlu katıldı. Yeşilırmak'ta bin 200 metrelik alanın adeta bir fanus içine alınarak uygulanacak olan Kanal Tokat projesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Eroğlu, ırmak kenarındaki evlere zeminden su kaçaklarının yaşanmaması, yağmur ve sel sonrasında yaşanabilecek su baskınlarına karşı proje ürettiklerini hatırlattı. Projenin Atatürk köprüsü ile ÇEDAŞ Köprüsü arasında kalan alanı kapsadığını belirten Başkan Eroğlu, 10 milyon 540 bin TL'lik projenin 1 yıl olan sözleşme süresinin öne çekilmesi için firma sahibine çağrıda bulundu. Başkan Eroğlu, "365 günü ben çok görüyorum. 2017 yılı bizim vizyon yılımız ise şimdi imza attığımızda 365 gün 2018 yılının ocak ayına denk geliyor. O nedenle bu sürenin kısaltılarak projenin yaz aylarına yetiştirilmesini arzu ediyoruz. Yazın sandalları, kayıkları Osmanlı gondollarını Yeşilırmak'a indirmeliyiz" dedi.

Projenin hızlandırılması çağrısı

Başkan Eroğlu'nun projenin süresinin hızlandırılması çağrısına firma sahibi Mehmet Yeloğlu, kullanılacak bazı malzemelerin yurt dışından geleceğini ve çalışmanın uygulanacağı alanda yapılacak olan yalıtım işinin oldukça kapsamlı bir iş olduğu yönünde cevap verdi. Yapılan görüşmeler üzerine projenin kış şartlarına girilmeden 15 Eylül 2017 tarihinde 15.09 saatine yetiştirilerek açılış yapılması için sözleşmeye not düşülerek paraf yapıldı. Başkan Eroğlu ile firma yetkilisi sözleşmeye imza attı. Kısa sürede firmaya yer teslimi yapılarak çalışmaların başlatılması bekleniyor. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Yeloğlu Eyüp Eroğlu Tokat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title