Haberler

"1.Yunus Ensari Resim Yarışması" Nda Kazananlar Belli Oldu

Güncelleme:

AVM Partners tarafından yönetilen Taurus AVM'nin "1. Yunus Ensari Resim Yarışması" sona erdi. Genç sanatçılara destek olmayı hedefleyen resim yarışması büyük ilgi gördü.

Taurus'un içinde bulunan Platform A Sanat Galerisi tarafından düzenlenen yarışmaya 20 ilden katılım oldu. Yarışmaya 18-40 yaş arası genç sanatçılar ve amatörler en iddialı çalışmalarını gönderdi.

Ankara'dan 88 kişinin katıldığı yarışmaya; İstanbul'dan 14, Konya'dan 8, Bolu'dan 7 ve Elazığ Edirne, Balıkesir gibi birçok ilden de katılım gerçekleşti.

Serbest konulu yarışmada Prof. Dr. Fevzi Karakoç, Prof. Dr. Tansel Türkdoğan, Prof. Dr. Zafer Gençaydın, Prof. Dr. Zahit Büyükişliyen, Doç. Dr. Sait Rüstem ve Yalçın Gökbağ gibi önemli isimler jüri üyeliği yaptı.

Türk resim sanatına verilen desteğin sürekli ve kalıcı hale getirilmesinin amaçlandığı yarışmada birinci Ankara'dan Damla Torun Oğuz oldu. Ankara'dan Osman Arık ikinciliği elde ederken, Adana'dan Ezgi Yüksel üçüncü oldu. Mansiyon ödüllerini ise Eskişehir'den İrfan Dönmez ve Batman'dan Haşim Arslan aldı.

Taurus AVM'nin Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Ensari yarışmaya gösterilen ilgiden dolayı oldukça memnun olduklarını belirterek, şunları söyledi:

"Sanata ve sanatçıya verilen değerin artması amacıyla düzenlediğimiz yarışma sanatseverlerden büyük ilgi gördü. Katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum. Ben de bir sanatsever olarak her zaman sanatın ve sanatçının yanında yer almaya devam edeceğim."

Kazananların ödülleri 22 Kasım'da Taurus AVM Platform A Sanat Galerisi'nde gerçekleşecek törenle sahiplerine teslim edilecek. Birinci eserin sahibi 10 bin TL ile ödüllendirilirken, ikinci 5 bin, üçüncü ise 3 bin TL para ödülünün sahibi olacak. Eserler ödül töreninin ardından sanat galerisinde sergilenecek.

-Yunus Ensari kimdir?

Yunus Ensari, Mardin'de 1919'da doğdu. Ankara Üniversitesi Orman Fakültesi'ni bitiren Ensari, Türkiye'de ilk bireysel emeklilik sigortasının kurucusu oldu. Çok sayıda dernek, meslek kuruluşu, kulüp ve hayır kurumlarında yönetim kurulu üyeliği ve başkanlıklar yapan Yunus Ensari'nin, 50′yi aşkın ödül, başarı plaketi ve takdirnamesi bulunuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Elazığ Konya Bolu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title