Haberler

1 Yılda 3 Kez Seçim Olur mu? Demek Ki Bu Sistem Yürümüyor"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Toplantıdan detay görüntüler Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in konuşması Vatan Partisi Genel Başkanı Perinçek: "1 yılda 3 kez seçim olur mu? Demek ki bu sistem yürümüyor" Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Türkiye'de sistemin çıkmazda olduğunu belirterek, "1 yılda 3 kez seçim olur mu? Demek ki bu sistem yürümüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Toplantıdan detay görüntüler

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in konuşması Vatan Partisi Genel Başkanı Perinçek:

"1 yılda 3 kez seçim olur mu? Demek ki bu sistem yürümüyor"

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Türkiye'de sistemin çıkmazda olduğunu belirterek, "1 yılda 3 kez seçim olur mu? Demek ki bu sistem yürümüyor." dedi.

Perinçek, partisinin İzmir il teşkilatının 10. olağan kurultayında yaptığı konuşmada, Türkiye'de sistemin çıkmazda olduğunu savunarak, "1 yılda 3 kez seçim olur mu? Demek ki bu sistem yürümüyor." ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin bir doğumun eşiğinde bulunduğunu kaydeden Perinçek, şöyle konuştu:

"Türkiye Atatürk'ün halkçı, laik, devrimci, cumhuriyetçi çizgisine girecek. Vatan Partisi burada, Türkiye'nin umudu, çözümü. Son 2 yıl, sistemin yıkılmakta olduğunu gösteren kanıtlarla dolu. Silivri duvarlarını yıktık, Türkiye'yi özgürlüğe kavuşturduk. Bizim kaldığımız hücrelerde şimdi bizi tutuklayan yargıç ve polisler yatmakta. Fetullah terör örgütünün o hücrelere tıkılması ve bizim oradan çıkmamız Türkiye'nin büyük bir çözüme gittiğini gösteren, büyük bir doğum haberidir. Türk ordusu 24 Temmuz'da bölücü terör örgütünün üzerine yürüdü, polisi korucuları da yanına aldı. Hendeklere gömüyor, şimdi ABD kuvvetlerini. Bu Silivri duvarlarının yıkılmasının tarihi sonucudur."

Türkiye'de çukurlara gömülen PKK'nın ABD'nin onlara Suriye'nin kuzeyinde açtığı hayat alanlarında yuvalanmaya çalıştığını belirten Perinçek, Türkiye'deki vatan savaşının sınırları aşarak, bölgesel bir savaşa dönüştüğünü kaydetti.

Perinçek, Türkiye'nin önünde iki büyük sorun bulunduğunu vurgulayarak, "Birisi, bu teröre karşı mücadeleyi kalıcı zafere ulaştırmak için Türkiye'nin Suriye ve Irak sınırları ötesindeki yuvalanmaları ortadan kaldırmak. İkincisi Türkiye artık borçlanma ekonomiyle devam edemez. Türkiye anne olacak ve doğuracak, üretim ekonomisini doğuracak." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Doğu Perinçek Türkiye Silivri İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title