Haberler

Adana'da 1 Yıl Önceki Futbol Kavgası Kanlı Bitti

Güncelleme:

Adana'da 19 yaşındaki Ozan Sefil, bir yıl önce futbol oynarken tartıştığı arkadaşı 17 yaşındaki Tugay Tuğlucan'ı bıçaklayarak öldürdü.

Adana'da 19 yaşındaki Ozan Sefil, bir yıl önce futbol oynarken tartıştığı arkadaşı 17 yaşındaki Tugay Tuğlucan'ı bıçaklayarak öldürdü.

Olay, merkez Sarıçam İlçesi'nin Suluca Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, bir yıl önce futbol oynarken tartıştıkları için aralarında husumet oluşan Tugay Tuğlucan ile Ozan Sefil, mahalle meydanında karşılaştı. Uyuşturucu madde kullandığı ileri sürülen Ozan Sefil ile Tuğlucan aynı gerekçe ile tekrar tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine cebinde taşıdığı bıçağı çıkartan Tugay Tuğlucan, Ozan Sefil'e saldırdı. Kavga eden gençlerin ortak arkadaşı 19 yaşındaki Enver Pelit de tarafları ayırmak için araya girdi. Bu sırada Tuğlucan'ın elindeki bıçak Pelit'in bacağına saplandı.

Enver Pelit, kanlar içinde yere düşerken, Tugay Tuğlucan'ın elindeki bıçağı alan Ozan Sefil, arkadaşını göğsünden yaraladı. Ağır yaralanan Tuğlucan ile Pelit, ambulanslarla Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kalbine bıçak isabet eden Tugay Tuğlucan, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Olaydan sonra tedavisi tamamlanan Enver Pelit ile Ozan Sefil gözaltına alındı. Ozan Sefil, Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunda bıçağın Tuğlucan'a ait olduğunu söyleyerek, "Enver'e saldırdı. Enver bacağından yaralanınca bıçağı alıp Tugay'a sapladı. Ben olaya karışmadım" dedi. Kavgayı Ozan Sefil'in başlattığını ileri süren Enver Pelit ise ifadesinde, "Aralarında daha önceden anlaşmazlık vardı. Sürekli köyde birbirleri ile kavga ederlerdi. Olay sırasında da yolda karşılaştık. Tugay bıçak çekti, ben engel olmak istedim, bıçak bana saplandı. Bu sırada Ozan da Tugay'ın elinden bıçağı alıp ona saldırdı. Tugay göğsünden yaralandı" diye konuştu.

Ozan Sefil ile Enver Pelit, Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. - Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sarıçam Suluca Pelit Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title