Haberler

1 Terörist Silahıyla Teslim Oldu, 3 Terörist Yakalandı

Genelkurmay Başkanlığı, Tunceli'de bölücü terör örgütü mensubu bir teröristin silahıyla birlikte teslim olduğunu, Şanlurfa'da ise 3 teröristin yakalandığını açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, bölücü terör örgütü mensubu bir teröristin, Tunceli Merkez Karşılar Jandarma Karakol Komutanlığına; 1 kalaşnikof piyade tüfeği, 1 kalaşnikof piyade tüfeği şarjörü ve 30 kalaşnikof piyade tüfeği fişeği ile birlikte teslim olduğu kaydedildi.

Söz konusu teröristin adli işlemlerinin, Tunceli İl Jandarma Komutanlığında devam ettiği ifade edilerek müteakiben savcılığa sevk edileceği bildirildi.

ÜÇ TERÖRİST YAKALANDI

Şanlıurfa Ceylanpınar'da, Suriye'den yasa dışı yollarla Türkiye'ye giriş yapan bölücü terör örgütü mensubu üç teröristin yakalandığı ifade edilerek söz konusu teröristlerin, Ceylanpınar İlçe Jandarma Komutanlığına teslim edildiği belirtildi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Genelkurmay Başkanlığı Tunceli Merkez Ceylanpınar Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

blesuk:

İşte görüyorsunuz terörstler her gün birer birer teslim oluyor. . Bu terör örgütüne katılanların zorla kandırılarak götürüldüğünü kendileri anlatıyorlar. .

1
0
yanıtYanıtla
kemal türk:

niye hergün on asker intahar ediyor bbuna ne diyon on bin üyeli örgüt illaki kaçanı göçeni olur

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title