Haberler

1. Spor ve Çocuk Oyunları Şenliği Başladı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 1.Spor ve Çocuk Oyunları Şenliği başladı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 1. Spor ve Çocuk Oyunları Şenliği başladı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, Batıpark Spor Salonu'nda gerçekleştirilen törendeki konuşmasında, geleceğin teminatı çocukların çağın hastalığı olarak görülen obeziteden ve diğer zararlı alışkanlıklardan kurtulmaları adına böyle bir etkinlik düzenlediklerini ifade etti.

Çocukların daha sağlıklı yetiştirilmesinin aileler kadar kendilerinin de görevi olduğuna işaret eden Kabakçı, şenlik kapsamında spor müsabakalarının yanı sıra farklı çocuk oyunlarının da düzenlediğini sözlerine ekledi.

Kahramanmaraş Anaokulu öğrencilerinin halk oyunları gösterisi sunduğu programda, görme engelli sporcular goalball, zihinsel engelli öğrenciler ise voleybol gösteri müsabakası yaptı. 20 Nisan'a kadar devam edecek olan şenlikte basketbol, futbol, yüzme, hentbol, masa tenisi, badminton, judo, wushu, güreş, teakwondo ve mendil kapmaca yarışmaları düzenlenecek.

Şenliğin açılışına Vali Vekili Servet Güngör, Belediye Başkan Vekili Cevdet Kabakçı, İl Sağlık Müdürü İlker Çitil ile diğer ilgiler katıldı.

- KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: AA / Yerel

Kahramanmaraş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title