Haberler

1. Şakir Süter Gazetecilik Yarışması Sonuçlandı

Bergama Belediyesi'nin, belediye haberleri yapan gazetecileri teşvik etmek, gazetecilerin mesleki gelişmelerini sağlamak, her yıl başarılı çalışmaları özendirip ödüllendirmek ve bunları gelecek kuşaklara birer örnek olarak sunabilmek amacıyla...

Bergama Belediyesi'nin, belediye haberleri yapan gazetecileri teşvik etmek, gazetecilerin mesleki gelişmelerini sağlamak, her yıl başarılı çalışmaları özendirip ödüllendirmek ve bunları gelecek kuşaklara birer örnek olarak sunabilmek amacıyla düzenlediği 1. Şakir Süter Gazetecilik Yarışması, sonuçlandı.

Bergama Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, belediyelerle ilgili toplam 38 eserin değerlendirildiği yarışmada gazetecilerin haber, inceleme-araştırma, röportaj, karikatür ve fotoğraf dallarında yarıştığı belirtildi.

Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ümit Atabek, Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Selda İçin Akçalı, İzmir Ekonomi Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi Burak Doğu, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi İlker Çoban, Gazeteci- Yazar Vecdi Altay ve İzmir Karikatürcüler Derneği Temsilcisi Sadık Pala'dan oluşan jüri yarışmaya gönderilen eserleri değerlendirdi.

Değerlendirme sonucunda, Fotoğraf dalında Habertürk Egeli Gazetesi'nden Mehmet İnmez, Karikatür dalında Maydanoz Dergisi'nden Mustafa Yıldız, Röportaj dalında Ege Telgraf Gazetesi'nden Ahmet Buğra Tokmakoğlu, Araştırma- İnceleme dalında Egeli Sabah Gazetesi'nden Ceyhan Torlak, Haber dalında Yenigün Gazetesi'nden Murat Ervin ödüle değer görüldü.

Jüri, Ahmet Ünal Eroğlu ödülünü Kuzey Ege Gazetesi'nden İbrahim Baytak'a, Bergama Belediyesi Özel Ödülü'nü Yeni Asır Gazetesi'nden Erdal Çarboğa'ya ve Jüri Özel Ödülünü ise Egeli Sabah Gazetesi'nden Hakkı Ülkü'ye verilmesini kararlaştırdı.

Yarışma ödülleri ve plaketler, Şakir Süter'i anma günü olan 27 Ağustos 2012 tarihinde hak sahiplerine sunulacak.

Başkan Gönenç, "önemli bir yazar, duayen bir gazeteci Şakir Süter'in anısına memleketi Bergama'da bir gazetecilik yarışması düzenlediklerini" ifade ederek, yarışmaya olan ilgiden memnun olduklarını kaydetti.

Muhabir: Halil Şahin

Yayıncı: Ramazan Ercan - İZMİR

Kaynak: AA / Yerel

şakir süter bergama izmir ege Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title