Haberler

1 Mayıs'ta Belediyeden İşçilere Büyük Müjde! Hem Sözleşme Hem Zam

Güncelleme:

Seferihisar Belediye Başkanı, belediye işçilerine 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde müjde vererek, toplu sözleşmeyi imzaladıklarını ve işçi maaşlarına yüzde 11 zam yaptıklarını bildirdi.

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, belediye işçilerine 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde müjde vererek, toplu sözleşmeyi imzaladıklarını ve işçi maaşlarına yüzde 11 zam yaptığını duyurdu.

1 MAYIS'TA TOPLU SÖZLEŞME SEVİNCİ

Seferihisar Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, belediye yetkilileri, son 7 yılda olduğu gibi bu yıl da işçilere 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde toplu sözleşme sevinci yaşattı.

Seferihisar Çocuk ve Gençlik Merkezinde düzenlenen imza töreninde konuşan Soyer, her 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü öncesinde olduğu gibi sendikayla bir araya geldiklerini ve belediye işçilerini ilgilendiren toplu sözleşme görüşmelerini olumlu şekilde tamamlamayı başardıklarını ifade etti.

YÜZDE 11 ZAM

Tunç Soyer, Seferihisar Belediyesi ve Belediye İş Sendikası tarafından sürdürülen toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin tamamlandığını, işçilere maaş ve sosyal yardımlarla birlikte yüzde 11 zam yaptıklarını kaydetti.

Belediye İş Sendikası 2 No'lu Şube Başkanı Ahmet Mutoğlu ise sözleşmenin imzalanmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Kaynak: AA / Ekonomi

Seferihisar 1 Mayıs Memur Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title