Haberler

1 Mayıs Nedeniyle İstanbul'da Bazı Yollar Kapanacak

Güncelleme:

İstanbul'da 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak. Özellikle Taksim, Şişli, Mecidiyeköy ve çevresinde yolların kapalı olacağı duyuruldu.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, 1 Mayıs nedeniyle cuma günü bazı yolların trafiğe kapatılacağını duyurdu.

Emniyet'ten yapılan açıklamaya göre, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle 1 Mayıs Cuma günü saat 06.00'dan itibaren trafiğe kapatılacak ve alternatif yollar şöyle:

SARAÇHANE PARKI VE ÇEVRESİNDE GEREKTİĞİNDE TRAFİĞE KAPATILACAK YOLLAR

-Fevzipaşa Caddesi

-Macar Kardeşler Caddesi

-Atatürk Bulvarı

SARAÇHANE VE ÇEVRE TEDBİRLERİ İÇİNDE KULLANILABİLECEK ALTERNATİF CADDELER

-Abdülezelpaşa Caddesi

-Kadir Has Caddesi

-Ragıp Gümüşpala Caddesi

-Haliç Caddesi

-Şehzadebaşı Caddesi

BEYAZIT MEYDANI VE ÇEVRESİNDE GEREKTİĞİNDE TRAFİĞE KAPATILACAK YOLLAR

-Ordu Caddesi

BEYAZIT MEYDAN VE ÇEVRESİNDE KULLANILABİLECEK ALTERNATİF CADDELER

-Vatan Caddesi

-Millet Caddesi

-Türkeli Caddesi

-Koska Caddesi

-Hayriye Tüccarı Caddesi

TAKSİM, ŞİŞLİ, MECİDİYEKÖY VE GENİŞ ÇEVRESİNDE TRAFİĞE KAPATILACAK VE ALTERNATİF YOLLAR

- Şişli Mecidiyeköy ortaklar kavşağından Taksim istikametine kapatılacak, trafik akımı Ortaklar Caddesinden Esentepe istikametine yönlendirilecektir.

- Şişli Bomonti Tüneli Dolmabahçe istikametine kapatılacak, trafik akımı Akar Caddesinden Çağlayan ve Piyale Paşa Bulvarına yönlendirilecektir.

- Şişli Kuştepe kavşağından, Geçit Sokak istikametine gitmek isteyen akım, Kuştepe kavşağından kapatılacak trafik Çağlayan istikametine yönlendirilecektir.

Çağlayan Hürriyettepe kavşağından Şişli istikametine gitmek isteyen akım Hürriyettepe kavşağından Darülaceze Caddesi istikametine yönlendirilecek.

-Akar Caddesi istikametinden Hürriyettepe kavşağına gelen akım, Hürriyettepe kavşağından Çağlayan istikametine yönlendirilecektir.

-Darülaceze istikametinden Okmeydanı istikametine gitmek isteyen akım Okmeydanı kavşağından kapatılacak Odese Bulvarına yönlendirilecektir.

-Piyalepaşa bulvarından gelen akım Okmeydanı istikametine kapatılacak, Sadabat Viyadüğü istikametine yönlendirilecektir.

-Piyalepaşa Bulvarından Dolapdere istikametine gelen akım Dolapdere kavşağından Taksim Yedikuyular istikametine kapatılacak, Trafik Dolapdere kavşağından Piyalepaşa Bulvarı'na geri yönlendirilecektir.

-Kasımpaşa Tuz Ambarı ışıklardan Şişhane Tarlabaşı Bulvarı istikametine kapatılacak, trafik Tuz Ambarı ışıklardan Hasköy istikametine yönlendirilecektir.

-Unkapanı Köprüsü'nden Taksim istikametine giden akım köprüye girmeden Ragıp Gümüş Pala ve Abdülezelpaşa Caddesi'ne yönlendirilecektir.

-Sirkeci'den Galata Köprüsü Karaköy istikametine gelmek isteyen akım kapatılacak Ragıp Gümüş Pala Caddesi'ne yönlendirilecektir.

-Ortaköy'den Çırağan Caddesi Beşiktaş istikametine gitmek isteyen akım, Ortaköy'den kapatılacak Dereboyu Caddesi ve Bebek istikametine yönlendirilecektir.

-Beşiktaş Eski Yıldız Caddesi, Barbaros Bulvarı, ara sokaklardan çıkan akım Balmumcu Kavşağı Zincirlikuyu istikametine yönlendirilecek.

-Nişantaşı Kavşağı Rumeli Caddesi istikametine kapatılacak, Nişantaşı kavşağından Fulya istikametine yönlendirilecek.

-Teşvikiye Hüsrev Gerede Caddesi istikameti kapatılacak, Nişantaşı Kavşağı istikametine yönlendirilecek.

-Ihlamur kavşağından Şair Nedim Caddesi istikametine kapatılacak, Ihlamur Kavşağından Fulya istikametine yönlendirilecek.

-Kadırgalar Caddesi Taksim ve Küçük Çiftlik Caddesi istikametine kapatılacak trafik akımı Bomonti Tünel istikametine yönlendirilecek.

-Barbaros Bulvarı Beşiktaş istikametine Balmumcu kavşağından kapatılacak, Balmumcu Kavşağından Levent Sarıyer istikametine yönlendirilecek.

-Boğaziçi Köprüsü kuzey istikametinden geliş (Sait Çiftçi) Beşiktaş Ortaköy ayrımından kapatılacak, Haliç istikametine yönlendirilecek.

-İhtiyaç halinde E-5 kuzey yol Mecidiyeköy ayrımı kapatılacak, alternatif Çağlayan Haliç istikametine yönlendirilecektir.

-E-5 Güney Yol Mecidiyeköy ayrımı ihtiyaç halinde kapatılacak, trafik akımı Zincirlikuyu Levent istikametine verilecektir."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Mecidiyeköy 1 Mayıs Taksim Şişli Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (20)

ağrı olmadı taksimi verelimmobilWeb@haberler.com:

Akp izin verse hiçbir sorun çıkmayacak kimse yaralanmaycak hiçbir dükkanın camı inmeyecek taksim işciler için sembolik alandır başka alana gidin demek hakaret etmekten başka bir şey değildir akp yasaklıyorki ortalık yıkılsın bundan chp ve hdp yi sorumlu tutacak

4
25
yanıtYanıtla
40mobilWeb@haberler.com:

Istanbulu yasaklasaydiniz rte

0
23
yanıtYanıtla
...Mobil-ANDROID:

hiçbir faydası yararı olmayan ve aksine bir çok zararı bulunan eziyet ve çile dolu uydurulmuş bir gün helal olsun kendi kendimize eziyetin adınıda bayramımız koyduk ya ne mutlu bize

4
7
yanıtYanıtla
Zaragozalı:

Oylar chp yada mhp''ye. Terör örgütüne ve hırsıza oy yok.

9
0
yanıtYanıtla
adam:

Dikkat bu bir tuzak. AKPnin meshur tezgahlarindan biri, MIT yine adamlarini sokacak ortalik karisacak. AKP daha yeni Geziye adamlarini soktuklarini itiraf etti. Aman gelmeyin bunlarin oyunlarina, yine Kabatas yalanina benzer bir skandal üretmesinler bu satilmislar.

6
3
yanıtYanıtla
...:

İşçiler kardeş patron kalleş :D :D

8
0
yanıtYanıtla
POLİSmobilWeb@haberler.com:

Sözde işçi ve emekçi bayramı ama işçi ve emekçiden başka herkes dısarda gercek isciler sağı solu yakmiyor niye peki adamlar biliyor gene ben temizleyecegim ama bazi dar kafalilar saga sola saldirarak sozde işçi emekci oluyorlar 1 günlüğüne

4
4
yanıtYanıtla
hakan:

neden 1 mayıs neden 8 mayıs değil

2
4
yanıtYanıtla
NEVŞEHİRLİ:

devlet gösteri için yer vermiş hala diretiyor bazı adı sendika olan yamyamlar bende onlara 15 sene aidat ödedim ama heray işyerine gelenşube başkanına helal etmediğimi söylüyordum senede 1500 işçinin iş kazasından öldüğü ülkemizde sendika adı altında bir mayıs kutlaması nekadar barbarca bir iş söylesinler bakalım iş kazaları işe ilgili ne yaptılar ne yapıyorlar sadece işverenin aldığı tedbirler var sendika iki senede birgün görünür birdaha yangel yat

2
1
yanıtYanıtla
kerem benmobilWeb@haberler.com:

Bu ülkede askeri ucretli varmı yokmu ben anlamadim yoksa onlar türk vatandasi değil mi bir gariplik var bu ülkede

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title