Haberler

1 Mayıs İçin İşçileri Taşıyan Otobüs Devrildi

Güncelleme:

1 Mayıs kutlamaları için Kocaeli'nden, Kayseri'ye gitmekte olan işçileri taşıyan otobüs Kırşehir'de devrildi. Çok sayıda işçi yaralı.

Kayseri 1 Mayıs'a acı bir kaza haberiyle başladı. Kocaeli'nden Kayseri'ye gitmekte olan ve Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şubesi işçilerini taşıyan otobüs, Mucur ilçesi yakınlarında devrildi. Kazada 1'i ağır 38 kişi yaralandı.

KARŞI ŞERİDE GEÇTİ, YAN YATTI

Kocaeli'den Kayseri'ye gitmekte olan Yılmaz Tiryaki'nin kullandığı 41 YV 453 plakalı otobüs, Kırşehir'in Mucur ilçesi yakınlarında yoğun yağmur yağışı nedeniyle yoldan çıkarak karşı şeride geçti ve yan yattı. Kazada 1'i ağır 38 kişi yaralandı.

Yaralılar olay yerine çağrılan çok sayıda ambulansla Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

41 KİŞİ VARDI

Yolcuların, Hak İş Konfederasyonu'na bağlı Hizmet İş Sendikası üyeleri olduğu ifade edildi.  1 Mayıs kutlamaları için Kocaeli'nden Kayseri'ye gitmekte iken Mucur ilçesi yakınlarında kazanın olduğunu söyleyen yolcular, otobüste 41 kişi olduklarını ve bazı yolcu arkadaşlarının da hafif yaralı olarak kurtulduklarını ifade etti.

HAK İŞ KONFEDERASYONU BAŞKANI ASLAN’DAN AÇIKLAMA

Hak İş  Konfederasyonu Başkanı Mahmut Aslan, "Maalesef Kırşehir’in Mucur ilçesi yakınlarında meydana gelen üzücü kazada yaralanan işçi kardeşlerimiz oldu. Bunlardan 1‘inin durumu ağır onun Ankara’ya nakli söz konusu olabilecek. 3 kardeşimizin de kırıkları var. Diğerlerinin durumları iyi. Umut ediyor ve diliyorum ki 1 Mayıs’ta başka kaza bela olmaz üzücü bir durum." dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kırşehir Kayseri 1 Mayıs Mucur Güncel Haberler

500

Yorumlar (41)

sükrü göcerkarro1966@live.de:

gecmis olsun isci düsmanlarida kahrolsun

13
95
yanıtYanıtla
HATAY 31durak1919@gmail.com:

İNŞALLAH KİMSEYE BİRŞEY OLMAZ,

9
81
yanıtYanıtla
ASSSgmc1234@mynet.com:

DERTLERİ HUZURU BOZMAK...ALLAH SİZİ DOYURMASIN...DOYDUKÇA KUDURDUNUZ..ECEVİT ZAMANINDA AÇTINIZ...EVİNİZ ARABANIZ OLDU HAİNLER

76
10
yanıtYanıtla
zuhal oschelewskizuhalo@hotmail.de:

Otursalardı oturacakları yerde buna kader diyemem ancak KENDİM ETTİM KENDİM BULDUM hesabı

70
8
yanıtYanıtla
vedat yurekulant2231@gmail.com:

ah zuhal ah senin beynin yikanmis bu kadar gaddar olmak insanlik disidir. senin su dusuncelerein almanyadaki neo nazilerin turkler hakkindaki dusuncelere esdegerdir veya asiri irkci kibrisli rumlarin turkler hakkindaki dusunceleriyle birdir. insan dusmanina bile kazadan sonra gecmis olsun der, bunlar senin yurttaslarin sadece fikirleri senin gibi degil ayip cok ayip sen insanliktan cikmissin

yanıt0
yanıt0
zuhal oschelewskizuhalo@hotmail.de:

RECEB BEY eğer o insanlar evlerinde otursalar şu an o zavallı polislerde şehirde rahat olurdu ama hayır bunların hiç biri yok sen benim hakkımda ne düşünürsen düşün bu iş böyle. Çünkü milletimiz aratık en ufak bir şeyi dahi bahane edib çıngar çıkarmaya çok alıştı ne yazık söyleyin bana bunun neresinde tutulacak bir yanı var son zamanlara olan olayları unuttunuzmu artık yeter demeninide zamanı çoktan geldi daha kaç kişi ölecek daha kaç kişi gazdan zehirlenecek çokmu alıştılar bunlara vallahi utanıyorum ve korkuyorum haberlere bakmaya sokağa korkmadan rahat rahat çıkmaya.

yanıt0
yanıt0
muradsrg5275@gmail.com:

derdleri neyidi capulcular allah engelledi ortaligi dagitacaklar di

51
9
yanıtYanıtla
turguttrgt_shn@outlook.com:

Bu ak partinin kuzuları hiç bir şeyin farkında bile olmadan yorumlar yapıyorlar. Devrilen otobüsün içinde olanlar halbuki yandaşları. Hak iş sendikasının kayserideki altarnatif bir mayıs kutlamasına gidiyorlardı.Ama ben yinede bir emekçi olarak onlara geçmiş olsun diyorum.

6
46
yanıtYanıtla
vatan.go.zukara@hotmail.co.uk:

kafaya bak alternatif nasıl oluyo burada dahi ayrım yapıyorsunuz yaa pes yanii

yanıt0
yanıt0
vatan.go.zukara@hotmail.co.uk:

yazık çok yazık ülke insanını marjinal yasadışı kutuplaştırmalara götürenler bu insanları siz piyon olarak kullanıyorsunuz oyunlarınıza alet ediyorsunuz rusya da çin de aga babalarınız balonlarla çiçeklerle hiçbir yasadışı pankart ve eylemyapmadan kutluyorlar bayramlarını siz kime hizmet ediyorsunuz.bu ölen insanların aileleri sizi rahmetle yadetmeyecek tikko devsol dhkp.c ne bunlar ülkeye ne faydası var.

44
2
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title