Haberler

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü

Türkiye Petrol Kimya Lastik İşçileri Sendikası (Petrol-İş) Kırşehir Temsilciliği üyesi bir grup işçi, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı.

Türkiye Petrol Kimya Lastik İşçileri Sendikası (Petrol-İş) Kırşehir Temsilciliği üyesi bir grup işçi, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı.

Eski Ankara Caddesi'ndeki Kırşehir Temsilciliği binası önünde toplanan işçiler, marşlar ve şarkılar eşliğinde halay çekti. Çeşitli sloganlar atan grup arasındaki işçi çocuklarının düdük çalarak babalarına eşlik etmesi dikkati çekti.

Petrol-İş Sendikası Kırıkkale Şube Başkan Yardımcısı Murat Kaya, burada yaptığı konuşmada, işçilerin birlik içerisinde sorunlarını çözebileceğini söyledi.

Bazı kesimlerin işçilerin kıdem tazminatlarına göz diktiğini ileri süren Kaya, "Bizler olmadan onların da olmayacağını bilmeleri gerekir. Sorunlarımızın çözümü birlik ve beraberlik içinde olmaktır. Mücadelemize el ele birlik içerisinde devam edeceğiz. İşçiyi uşak olarak görenler, işçilerin alın terinden boğulacaklardır" dedi.

Kutlamanın ardından MHP İl Başkanı Arif Ekici ve MHP Kırşehir Milletvekili adayları Cemil Yıldırım Türk ve Mustafa Erkal, Petrol-İş Sendikası Kırşehir İl Temsilciliğini ziyaret etti.

Kaynak: AA / Yerel

Kırşehir Türkiye 1 Mayıs Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title