Haberler

1 Kişi Terör Örgütü Üyeliğinden Tutuklandı.

İstanbulDHA İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Silivri kırsalında faaliyen gösteren bir işyerine yaptıkları operasyonda gözaltına alınan E.Ö DHKP-C terör örgütü üyeliğinden tutuklandı.

İstanbulDHA

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Silivri kırsalında faaliyen gösteren bir işyerine yaptıkları operasyonda gözaltına alınan E.Ö DHKP-C terör örgütü üyeliğinden tutuklandı. F.Ö'nün örgütün bir numaralı ismi konumundaki H.F.T'yi de evinde barındırdığının tespit edildiği bildirildi.

Jandarmadan yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince; Silivri Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama kararına istinaden 15 Temmuz 2015 günü belirlenen adrese operasyon düzenlenmiş olup operasyon neticesinde Silahlı DHKPC terör örgütüne üye olmak suçundan aranan E.Ö. isimli şahıs gözaltına alınmıştır.

Şahsın yapılan sorgulamasında Silahlı terör örgütü DHKPC' nin en son lideri konumundaki ve halen genel sekreteri olan H.F.T.yi evinde barındırdığı, yakalanmamak için sürekli change araç kullandığı ve örgüte maddi destek sağladığı tespit edilmiştir.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Silivri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title