Haberler

Erdoğan'a Açık Açık Soruldu: Meydanlara İnecek misiniz

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "1 Kasım'da meydanlara inecek misiniz?" sorusuna "Milletimle arama kimse giremez. Daha önce yaptığım gibi yine yapacağım" yanıtını verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 Kasım seçimleri öncesi yine meydanlara ineceğinin sinyalini verdi. Muhalefetin 7 Haziran seçimlerinde kendisine yönelik eleştirilere de değinen Erdoğan, "Benim vatandaşımla arama kimse giremez" diye konuştu.

Erdoğan, Al Jazeera Arapça kanalına verdiği röportajda "1 Kasım için meydanlara inecek mi?" sorusuna cevap verdi. Erdoğan'a, "Sizi eleştirenler, 7 Haziran'dan önce meydanlara inmenizin AK Parti'nin şansını olumsuz yönde etkilediğini, ayrıca cumhurbaşkanın seçim kampanyası gibi mitingler yapmaması gerektiğini söylüyor. Buna ne diyorsunuz?" diye soruldu.

"DAHA ÖNCE YAPTIĞIM GİBİ YİNE YAPACAĞIM"

İşte Erdoğan'ın tartışma yaratacak o sözleri; "Bunlara sadece gülerim. Ben miting yapmadım, açılış törenlerine katıldım. Bir Cumhurbaşkanı'nın açılış töreni yapmasından daha doğal bir şey olamaz. Benim vatandaşımla arama da kimse giremez. Ben vatandaşımla istediğim zaman istediğim yerde buluşurum. Bu bazen bir açılış bazen bir buluşma toplantısı olur. Bu hakka sahibim. Bunu daha önce yaptığım gibi yine yapacağım. Kaldı ki ben parlemantonun seçtiği bir Cumhurbaşkanı değil halkımın yüzde 52 oy ile seçtiği bir Cumhurbaşkanıyım. O nedenle bu yoluma yine devam edeceğim."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (246)

deniz:

tamam buna ıtıraz yok ama cumhurbaşkanlıgından ıstıfa et o zaman ne ytaparsan yap.

342
6
yanıtYanıtla
Yozgatli:

Acilis töreni yapiyorsan o zaman orada acilisini yap siyaset yapma. Acilis törenleri diyeceksin cikacaksin muhalefet partileri elestirip AKPyi öveceksin. Haydi ordan! Seni yüce divana gönderecegiz 1 kasimdan sonra merak etme

230
52
yanıtYanıtla
Fatmagül:

Herkes konuşur Ak Parti yapar.

169
39
yanıtYanıtla
Cem etez:

Fatmagül senin suçun neydi...?

yanıt1
yanıt2
siirtli:

akp mhp saray = İŞİT

11
110
yanıtYanıtla
siirtli:

sırtımızı işite dayadık diyorsunuz

yanıt2
yanıt0
HDP YI KAPATIP ERDOGANI BASKAN YAPACAGIZ:

Uzun adami baskan yapacagiz.

69
34
yanıtYanıtla
erd:

helal olsun reis vatan hainlerine inat yaşasın akp dik dur eğilme bu kansızlara karşı sana kimse dokunamaz dokunurlarsa R ile bizde ekmek almaya cıkar başlarına yıkarız yaşadıkları yerleri burdan tüm vatan haini chp ve hdp lilere sesleniyorum cb yi biz sectik siz saygı duyacaksınız yoksa defolup ermenistan ve israilde asıl vatanınızda yaşayacaksınız o kadar

63
37
yanıtYanıtla
onur:

bre cahil meclis açılış konuşmasında attın tuttun, öyle güçlüyüz, böyle güçlüyüz, bre cahil sen ancak bu saatten sonra o kafa ile hikaye anlatırsın, tabi dinleyen sadece ampul kafalı bulursun, sen gelmeden ki asgari ücretin alım gücüne bak, bir de senin dönemindeki asgari ücretin alım gücüne bak, senin bir zamanlar yaptığın 4 kişilik bir aile çay ve simit hesabı. senin aklına hiç mi hiç ihtiyacım yok bre cahil zavallı

48
51
yanıtYanıtla
HDPLİ TÜRKLER:

SENİ PADİŞAH YAPTIRMIYCAZ

30
53
yanıtYanıtla
Tüm 246 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title