Haberler

1. Kademe Badminton Antrenörlük Kursu Açıldı

Güncelleme:

Türkiye Badminton Federasyonun 2015 yılı faaliyet programında yer alan 1. Kademe Badminton Antrenörlük Malatya'da başladı.

Türkiye Badminton Federasyonun 2015 yılı faaliyet programında yer alan 1. Kademe Badminton Antrenörlük Malatya'da başladı.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atatürk Spor Salonu Toplantı Salonunda yapılan 1. Kademe Badminton Antrenörlük Kursunun açılışına Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı katıldı.

İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı 1. Kademe Badminton Antrenörlük Kursunun açılışında bir konuşma yaparak, kursun Malatya'ya verilmesinden dolayı Badminton Federasyonu'na teşekkür etti.

Fındıklı,"Türkiye Badminton Federasyonu 1. Kademe Badminton Antrenörlük Kursunu ilimize vermesinden dolayı başta Badminton Federasyonu Başkanı Sayın Murat Özmekik olmak üzere tüm Federasyon yetkililerine, bu kursu ilimizde verecek olan Badminton Federasyon Eğitim Kurulu üyemiz ve kurs hocamız olan Fatih Dülger'e ve İl Temsilcimiz Nazım Denizhan'a teşekkür ediyorum. Kursa katılacak tüm antrenörlerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Kursu başarıyla tamamlayacak Badminton antrenörlerimiz için her türlü desteği vereceğiz, gerek antrenman yapılacak tesis konusunda gerek kulüpleşme konusunda ve diğer konularda her zaman yanınızda olacağız. Salon konusunda hiçbir sıkıntınız olmayacaktır. İlimizde bir çok salon yapımı tamamlandı ve yapımı devam eden salonlarımızda devam etmektedir bu nedenle Antrenman yeri konusunda bir sıkıntınız kalmayacaktır. Şimdiden kursa katılan tüm antrenörlerimize başarılar diliyorum" dedi.

Kurs Eğitmeni ve Badminton Federasyon Eğitim Kurulu üyesi Fatih Ülger ise "Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı'ya bize gösterdikleri ilgiden ve seminerin açılışında yanımızda olmasından dolayı teşekkür ediyorum. Malatya İl Müdürümüzün sporun çekirdeğinden gelmesi, profesyonel sporculuk yapması, salonun tozunu yutmuş olması, yıllarca antrenörlük yapmış yani antrenörlerin ve sporcuların yaşadığı tüm evreleri bilmesi nedeniyle antrenörlerimizin tüm sıkıntı problemlerini daha iyi anlayacaktır. Bu nedenle siz Badminton antrenörleri İl Müdürünüzün sporun her halini bilmesi nedeniyle çok şanslısınız. İleride sizin tüm taleplerinizi daha iyi anlayıp ve çözecektir buda sizin antrenörlük hayatınızda daha iyi ilerlemenize yardımcı olacaktır. Ayrıca İl Temsilcimiz Nazım Denizhan'ın da bize gösterdikleri ilgiden ve verdiği desteklerden dolayı da teşekkür ediyorum" dedi

Badminton İl Temsilcisi Nazım Denizhan da bir konuşma yaptı Denizhan "Başta Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı'ya, Badminton Federasyonu Başkanı Sayın Murat Özmekik'e bize gösterdikleri ilgi ve verdikleri desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Badminton Federasyonu Eğitim Kurulu üyemiz ve kurs hocamız Fatih Dülger'in kurs programı boyunca yanında olup her türlü imkanlarımızı seferber edeceğiz. Kursa katılan antrenör adaylarımıza hayırlı olması temennisinde bulunuyor, şimdiden tebrik ediyorum" dedi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fındıklı Türkiye Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title