Haberler

1'inci Uluslararası Bayanlar Tenis Turnuvası

Balıkesir'de 7 Temmuz'da başlayan "1'inci Uluslararası Bayanlar Tenis Turnuvası"nın finalinde Fransız rakibi Lou Brouleau'yu 2-0 mağlup eden Belçikalı Klaartje Liebens, şampiyonluğu kazandı.

Türkiye Tenis Federasyonu ve Balıkesir Tenis İhtisas Kulübü (BATİK) tarafından organize edilen turnuvanın finalinde Liebens ile Brouleau karşılaştı.

Liebens, yaklaşık 2 saat süren maçın setlerini 6-2'lik skorla kazanarak korttan 2-0 galip ayrıldı ve şampiyonluğa ulaştı.

Müsabaka sonrası gazetecilere açıklama yapan Liebens, çok mutlu olduğunu söyledi.

Türkiye'de bulunmanın çok güzel olduğunu ifade eden Liebens, "Daha önce de birçok turnuvaya katıldım. Bazılarında şampiyon oldum. Burada rakiplerim gerçekten çok güçlüydü" dedi.

Turnuvanın direktörü Hakan Şeremet ise sporcuların keyifli bir turnuva geçirdiğini dile getirerek, bu organizasyonun her yıl düzenlenebileceğini bildirdi.

Daha sonra Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Liebens ile Brouleau'ya plaketlerini verdi.

Turnuvada, Türkiye, Rusya, Belçika, İngiltere, Hindistan, Fransa, İsveç, Bulgaristan ve İsrail dahil 20 ülkeden 45 sporcu mücadele etti. - Balıkesir

Kaynak: AA / Yerel

Balıkesir Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title