Haberler

1 Günde 200 Türk Erkeğinin Eklediği 'Elf Kızı'

Güncelleme:

19 yaşındaki Emilie Voe Nereng'in açtığı blogla Türk erkeklerinin ilgisini çekmeyi başardı.

Emilie Voe Nereng, son birkaç gündür sosyal medyada Türk erkeklerinin akınına uğruyor. Twitter ve Facebook'ta Nereng'i ekleyen Türklerin yaptığı 'sevgi dolu' paylaşımlar gülmekten kırıp geçiriyor.

KENDİNE AİT BİR BLOĞU VAR

Emilie Voe Nereng... 19 yaşında bir genç kadın... Norveç'te yaşayan Nereng'in sağlıktan modaya, seyahat yazılarından yemek tariflerine kadar pek çok konuya yer verdiği bir bloğu var. Peki Emilie Nereng sadece Norveççe yazmasına rağmen, nasıl oldu da Türk erkeklerinin ilgisini çekti?

TÜRK ERKEKLERİ AKIN EDİYOR

Aslında Nereng, son birkaç yıldır Ekşi Sözlük yazarlarının radarındaydı. Ancak "Yanlış zamanda gelen doğru insan" adlı Suser'ın (Ekşi Sözlük Yazarı) belirttiğine göre, Sözlükçüler Nereng hakkında entry girmek için 18 yaşını geçmesini beklemiş olabilirler. Bundan birkaç ay önce hakkında Ekşi Sözlük'te başlıklar açılan Nereng, birkaç gün önce yüksek miktarda Türk erkeğinin ilgisine mazhar oldu.

"NELER OLUYOR?"

Twitter'da dünün en çok konuşulan konularından birisi olan Nereng hakkında, Ekşi Sözlük'teki "emilie nereng" başlığı altında 30 sayfa, "Bir günde 200 Türk'ün emilie nereng'i eklemesi" başlığı altında da 7 sayfa dolusu entry bulunuyor. Tabii bu ilgi Nereng'in şaşırmasına sebep olmuş. Genç kadın dün Twitter'dan "Son birkaç günde beni Facebook'ta en az 200 Türk erkeği ekledi, neler oluyor?" şeklinde bir paylaşım yaptı.

Kaynak: Haberler.Com / Komik - İlginç

facebook twitter norveç Komik - İlginç Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (8)

CagatayMobil-IOS:

Habermi bu lan?

29
4
yanıtYanıtla
kralın gelsınMobil-ANDROID:

her bıji

5
23
yanıtYanıtla
serdarmobilWeb@haberler.com:

Evet cok pis ilgimizi cekti uzanamiyoz mindar miyav miyav lay lay lom

14
2
yanıtYanıtla
XboymobilWeb@haberler.com:

Benim ilgimi çekmesiydi önemli olan

8
8
yanıtYanıtla
kenanMobil-ANDROID:

bu bizim cuhurumuz bu bizim babamiz bizlere kufur etmeyi ogretiyor inanin utaniyom o insandan burak artik saga sola catmayi sen otur sarayinda

5
8
yanıtYanıtla
LeventMobil-IOS:

Terminatör nickli şuursuz Türkler hakkında tirkolar diye bir daha yazıp durma, hakkında dava açıp süründürmek benim için çok kolay haberin olsun

4
1
yanıtYanıtla
BirisiMobil-IOS:

Nerengmis peki ?:)

2
0
yanıtYanıtla
GARIBANMobil-IOS:

Öfff PIS GAZ ATMIS BIRI ÇOK KOKUYOR KOKAREÇ MI YEDI ÖFFFF

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title