Haberler

1. Erzurum Kitap Fuarı

Güncelleme:

Erzurum'da düzenlenen "1. Erzurum Kitap Fuarı" dolayısıyla esnaf Vali Ahmet Altıparmak'a teşekkür etti.

Erzurum'da düzenlenen "1. Erzurum Kitap Fuarı" dolayısıyla esnaf Vali Ahmet Altıparmak'a teşekkür etti.

Erzurum'da 4-13 Nisan tarihleri arasında düzenlenen "1. Erzurum Kitap Fuarı"ndan memnun kalan esnaf, Vali Altıparmak'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

İş yeri sahipleri, kitap fuarının açık olduğu süre içerisinde işlerinin çok iyi olduğunu, satışlarında yüzde 35 ile 40 arttığını yaşandığını belirterek, piyasanın canlandığını söyledi.

Altıparmak da esnafın işlerinin iyi yönde etkilenmesinin kendisini son derece mutlu ettiğini ve bu fuarda 550 binin üzerinde kitap satıldığını ifade etti.

Vali Altıparmak, "İstanbul'da açılan TÜYAP'tan sonraki en büyük ve en fazla kitap satılan fuar ' Erzurum Kitap Fuarı' oldu. Fuara ilgi sadece Erzurum halkından değil çevre illerden de oldu. Yaklaşık 40 bin kişi fuarı gezmek için Erzurum'a geldi. Fuarın 151 bin ziyaretçisi oldu. Erzurum'da bu tür organizasyonların devamı için esnafın da çaba göstermesi gerekir. Esnafın işlerinin iyi yönde etkilenmesinden bende son derece mutlu oldum" dedi. - Erzurum

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Altıparmak Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title